Ένα πάρτι με τον Έλβις!

Μια νύχτα hot σε ένα περιβάλλον cool, με μουσικές rock ‘n’ roll και μπαλάντες ερωτικές καθώς ο Δώρος Δημοσθένους γίνεται η ενσάρκωση του «Βασιλιά» στον Κήπο του Μεγάρου.

Ένα πάρτι με τον Έλβις!

Ο Δώρος Δημοσθένους, με την ισχυρή και εκφραστική φωνή του και την άψογη σκηνική του παρουσία, είναι ο πιο κατάλληλος για να ζωντανέψει επί σκηνής τον μύθο του Έλβις Πρίσλεϊ μέσα από μια σειρά από διαχρονικά ροκ εν ρολ τραγούδια και μπαλάντες του «Βασιλιά». Στον Κήπο του Μεγάρου την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Ένα πάρτι με τον Έλβις! - εικόνα 1
φωτό: Κοσμάς Ινιωτάκης

Το πάρτι είναι έτοιμο και ο Δώρος με το δικό του ροκ εν ρολ γκρουπ (που αποτελούν οι Νεοκλής Νεοφυτίδης πιάνο, Αλέξανδρος Δανδουλάκης ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Γεωργιάδης ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Παναγιώτης Κωστόπουλος ντραμς, Διονύσης Κοκόλης τρομπέτα, Φοίβος Μποζάς σαξόφωνα) μας πάει πίσω στα ‘50’s και στα ‘60’s δίνοντάς μας κάτι από την μαγική ατμόσφαιρα και μουσική εκείνης της εποχής.

Θα ακούσουμε τραγούδια όπως «It’s Now or Never», «Love Me Tender», «Blue Suede Shoes», «Marguerita», «Can’t Help Falling in Love», «Suspicious Minds», «A Little Less Conversation», «The Wonder of You» και πολλά άλλα από μια φωνή και έναν τραγουδιστή που ξέρει να τα σέβεται και να τα αναδεικνύει περαιτέρω. Μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτα χορευτικό, χαρούμενο και συγκινητικό που θα μας ξεσηκώσει! Θα είμαστε μια (πραγματικά) ωραία ατμόσφαιρα!

Περισσότερες πληροφορίες

Δώρος Δημοσθένους

  • Rock-pop-folk

Ο «Elvis στον κήπο» με τις πιο γνωστές χορευτικές επιτυχίες του βασιλιά του ροκ εν ρολ αλλά και τις ατμοσφαιρικές ερωτικές μπαλάντες του να παίρνουν νέα πνοή

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

16/04/2024

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".