Σωκρατικός διονυσιασμός

Ο Σωκράτης Μάλαμας φτιάχνει κλίμα στην Αθήνα, με δυο μεγάλες συναυλίες στο Θέατρο Βράχων. Με όλα τα αγαπημένα τραγούδια και με απρόβλεπτη ροή.

Σωκρατικός διονυσιασμός

Η επίδραση που ασκεί ο Σωκράτης Μάλαμας στο κοινό του είναι ισοδύναμη με αυτή ενός ροκ σταρ. Ιδιόμορφου και εντελώς δικού μας, που με έξοχο ποιητικό τρόπο και παραβολές αφηγείται δικές μας ιστορίες – αλλά με τον δικό του προσωπικό τρόπο. Τραγουδοποιός / τραγουδιστής τελείως ιδιοσυγκρασιακός και απρόβλεπτος – όμως όλοι τον ξέρουμε τόσο καλά που μέσα από τις ιστορίες του (ασπρόμαυρες ή πολύχρωμες) τον νοιώθουμε να τραγουδάει στη θέση μας. Κάθε καλλιτεχνική του δήλωση μπορεί να είναι και μια έκπληξη – ή ακόμα και αποκάλυψη: προσφάτως, βγήκε με «Τα σκέτα», ένα εν εξελίξει κιθαριστικό tribute στους «δασκάλους» Άκη Πάνου, Απόστολο Καλδάρα, Βασίλη Τσιτσάνη…

Και τώρα που είμαστε στο καλοκαίρι, ο Σωκράτης είναι στη γιορτή – γενναιόδωρη και πλούσια σε αισθήματα που βρίσκουν πάντα το δρόμο τους μέσα από τους λαβυρίνθους του μυαλού, της καρδιάς και της μουσικής. Ο Σωκράτης Μάλαμας βρίσκεται εδώ και 30 χρόνια στις πρώτες θέσεις των καλλιτεχνών που όρισαν και ορίζουν το ήθος και το ύφος του σύγχρονου ηλεκτροφόρου ελληνικού τραγουδιού επειδή φροντίζει να συνδιαλέγεται πάντα με τους καλύτερους εαυτούς μας. Και μας διονυσιάζει με τον τρόπο του – όπως στο Θέατρο Βράχων (1 και 2/7).

Περισσότερες πληροφορίες

Σωκράτης Μάλαμας

  • Ελληνική

Με τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα πιο φωτεινά και τα πιο χιλιοτραγουδισμένα αλλά και με απρόβλεπτη ροή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι πολυβραβευμένοι Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ!

To "Mercury World Tour" θα κάνει στάση στο ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο του ΄23.

25/11/2022

Οι Blind Guardian ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα το '23

Το The God Machine Tour 2023 θα κάνει στάση στο νέο "Floyd" της οδού Πειραιώς.

Όσα έμαθε η ζωή στον Γιώργο Μαργαρίτη

Ο λαϊκός τραγουδιστής-θρύλος μοιράζεται μαθήματα ζωής και μιλάει για το τελευταίο άλμπουμ του "Εδώ τα καλά τραγούδια".

Ωραία προγράμματα Βιβάλντι στο πλαίσιο του πολύτιμου "Φεστιβάλ μπαρόκ μουσικής" του Μεγάρου της Θεσσαλονίκης στον … "Παρνασσό"

Έναν πολύτιμο θεσμό φιλοξένησε τις προάλλες η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (15-20 Νοεμβρίου) στην ιδανικών διαστάσεων και ακουστικής Αίθουσα του "Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός".

Το Παιδί Τραύμα και τον Pan Pan συναντιούνται ξανά

Νέα ημερομηνια μετά από ένα εντυπωσιακό sold out, στο πιο ενδιαφέρον double bill της χρονιάς.

Η Μαρίνα Σπανού έρχεται στον "Σταυρό του Νότου"

Η Μαρίνα Σπανού μία από τις πιο σπουδαίες ανερχόμενες καλλιτέχνιδες ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του "μουσικού σπιτιού" της Αθήνας, στο Σταυρό του Νότου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.

Οι GoGo Penguin στο "Gagarin"

Όλες οι πληροφορίες και το πρόγραμμα της συναυλίας τους στην Αθήνα.