Το Rockwave '19 ματαιώθηκε!

Tο Rockwave 2019 - με την LP και τον Κavinsky - που ήταν προγραμματισμένο για τις 22 Ιουνίου, ματαιώθηκε. Με μια λιτή της ανακοίνωση, η εταιρία διοργάνωσης αναφέρει:

Το Rockwave '19 ματαιώθηκε!

Tο Rockwave 2019 - με την LP και τον Κavinsky - που ήταν προγραμματισμένο για τις 22 Ιουνίου, ματαιώθηκε. Με μια λιτή της ανακοίνωση, η εταιρία διοργάνωσης αναφέρει:
Oι προγραμματισμένες εμφανίσεις στις 22 Ιουνίου στο Terra Vibe στο πλαίσιο του Rockwave ματαιώνονται. Οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται να ανατρέξουν στις παρακάτω οδηγίες: Στους αγοραστές εισιτηρίων μέσω viva.gr και hunteragency.gr θα γίνει επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τους. Όσοι προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται να προσκομίσουν το εισιτήριο τους προς εξαργύρωση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.