Οι Cypress Hill και μια ακόμα μέρα για το Release Athens '19

Σαφώς τείνει να γίνει το major μουσικό event του καλοκαιριού και, ποσοτικά τουλάχιστον, το πετυχαίνει καθώς προσθέτει μια ακόμα βραδιά στην Πλατεία Νερού. Και ένα κορυφαίο hip-hop συγκρότημα...

Οι Cypress Hill και μια ακόμα μέρα για το Release Athens '19

Η Παρασκευή 21 Ιουνίου, είναι μια ακόμα μέρα για το Release Athens 2019 καθώς φιλοξενεί τους Cypress Hill στην Πλατεία Νερού και, γεμίζοντάς την προφανώς με ανάλογο και παραπλήσιο μουσικό περιεχόμενο (tba), γίνεται μέρος σε ένα μακρύ, θαυμάσιο καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ.

Οι Cypress Hill και μια ακόμα μέρα για το Release Athens '19 - εικόνα 1
photo: Eitan Miskevich

Φέρνοντας ένα κουφαίο και ιστορικό όνομα του hip hop, το Release σηματοδοτεί έτσι την σπουδαιότητα του μουσικού / πολιτισμικού / κοινωνικού αυτού ιδιώματος στη σύγχρονη urban και popular κουλτούρα. Οι Cypress Hill άνοιξαν το δρόμο για το hip hop της Δυτικής Ακτής και ήταν το πρώτο latino συγκρότημα που πέτυχε από την αρχή ένα υψηλό ποιοτικό / καλλιτεχνικό / εμπορικό status σ' αυτή την όψη και πλευρά του Hip Hop Nation. Ήδη στα μέσα των '90's οι Cypress Hill είχαν πιάσει κορυφή και, με την επιστροφή τους στη δισκογραφία πέρυσι, έδειξαν πως παραμένουν στην κορυφή.

Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα ξεκινάει την Παρασκευή 15/3, στις 11:30, προς € 30 (ένα εισιτήριο) και € 55 (δύο εισιτήρια), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα € 80.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Ο ήχος της κραυγής" στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Το Duo Vocialo σε μια συναυλία αφιερωμένη στους ανθρώπους που βίωσαν ανθρωπιστικές καταστροφές όπως η Μικρασιατική Καταστροφή και η τρέχουσα προσφυγική κρίση.

Έργα Beethoven και Schubert από δύο κορυφαίους σολίστ

H αγαπημένη βιολονίστα του ελληνικού κοινού Viktoria Mullova συμπράττει με τον βιρτουόζο πιανίστα Alasdair Beatson σε μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.