200 δωρεάν θέσεις για την «Ωραία Ελένη»

Ο ΟΠΑΝ του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής που αφορά στις συναυλίες των Μουσικών Συνόλων Δήμου Αθηναίων στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, προσφέρει 200 δωρεάν θέσεις για την γενική πρόβα της Ωραίας Ελένης.

200 δωρεάν θέσεις για την «Ωραία Ελένη»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, που αφορά στις συναυλίες των Μουσικών Συνόλων Δήμου Αθηναίων στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, προσφέρει 200 δωρεάν θέσεις σε σπουδαστές μουσικής, φοιτητές, μέλη λεσχών φιλίας και άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, στη γενική πρόβα της οπερέτας του Jacques Offenbach "Η Ωραία Ελένη", την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 19.00.

200 δωρεάν θέσεις για την «Ωραία Ελένη» - εικόνα 1

Η είσοδος θα γίνεται με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από τα ταμεία του θεάτρου στις 14 Φεβρουαρίου από τις 11.00 έως τις 17.00 (2 δελτία εισόδου ανά άτομο) με επίδειξη της φοιτητικής /σπουδαστικής ταυτότητας και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

200 δωρεάν θέσεις για την «Ωραία Ελένη» - εικόνα 2

Η «Ωραία Ελένη», αυτή η ωραία οπερέτα του Ζακ Όφενμπαχ, όπως την έχει σκηνοθετήσει ο Ισίδωρος Σιδέρης, μπαίνει στον τρίτο χρόνο της πετυχημένης της πορείας και έρχεται στον φυσικό της χώρο – στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Ολύμπια» - στις 16-17/2. Σε πλήρη ανάπτυξη το έργο, που βασίζεται στην αρχαιοελληνική μυθολογία, με υπέροχη μουσική και χαρακτήρες πλήρως εξανθρωπισμένους και μεταφερμένους σε μια σημερινή διαχρονία, παρουσιάζεται σε διεύθυνση Μιχάλη Οικονόμου και Φώτη Μιχαλάκη από εξαιρετικούς λυρικούς σολίστ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

16/04/2024

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".

Ejekt Festival 2024: Loathe και Planet of Zeus στην ημέρα των Korn

Οι Loathe και οι Planet of Zeus μαζί με τους Korn και τους Spiritbox δημιουργούν ένα εντυπωσιακό line-up του σύγχρονου σκληρού ήχου.

Για άλλη μια βραδιά οι "Ποιητές μας τραγουδούν"

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συναντιούνται ξανά στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός".