Τρία σπέσιαλ μουσικά απογεύματα στο Θέατρο Πορεία

20 χρόνια Θέατρο Πορεία και τα γενέθλια της ενηλικίωσης γιορτάζονται με τρεις Κυριακάτικες μουσικές matinée που ξεκινούν από αυτή την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου.

Τρία σπέσιαλ μουσικά απογεύματα στο Θέατρο Πορεία

Οι επετειακές εκδηλώσεις ξεκινούν φέτος και θα κορυφωθούν του χρόνου. Έτσι, στους επόμενους μήνες θα φιλοξενηθούν στη σκηνή του θεάτρου σημαντικοί μουσικοί, παλιοί συνεργάτες του θεάτρου Πορεία που έγραψαν μουσική για παραστάσεις του. Οι εκδηλώσεις γίνονται τα μεσημέρια της Κυριακής ως εξής:

ARIZONAmulató

Τρία σπέσιαλ μουσικά απογεύματα στο Θέατρο Πορεία - εικόνα 1

Ο σπουδαίος τζαζ πιανίστας Γιώργος Κοντραφούρης και ο κοντραμπασίστας Βασίλης Κουτσονάνος θα μας ταξιδέψουν με μουσικές από τα ρεύματα που επικρατούσαν στην Ευρώπη του Γιούγκερμαν και στην Αμερική του Ευγένιου Ο' Νηλ. Ο Κοντραφούρης, δάσκαλος τζαζ πιάνου στην Ακαδημία Sibelius του Ελσίνκι και Επίκουρος Καθηγητής τζαζ πιάνου στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς από όλο τον κόσμο και έχει συμμετάσχει σε σημαντικές δισκογραφικές δουλειές. [Το καμπαρέ «Arizona», που επισκέφτηκε ο Γιούγκερμαν, ήταν διάσημο νυχτερινό κέντρο πολυτελείας του Μεσοπολέμου στη Βουδαπέστη]. (Κυριακή 27 Ιανουαρίου, 15.00)

Vildandendukkernedpå havetsbunn

Τρία σπέσιαλ μουσικά απογεύματα στο Θέατρο Πορεία - εικόνα 2

Η Nalyssa Green έχει συνθέσει τη μουσική για τις παραστάσεις Αγριόπαπια και Το Ευχαριστημένο, και παίζει κομμάτια από αυτές καθώς και άλλα δικά της τραγούδια που αγάπησε το κοινό. Η Nalyssa παίζει πλήκτρα, κιθάρα, θέρεμιν και τραγουδά, έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει κυκλοφορήσει τα άλμπουμ Barock και The Seed καθώς και το πρόσφατο πρώτο της ελληνόφωνο Μπλουμ. [Ο τίτλος σημαίνει «Η αγριόπαπια βουτάει στον βυθό της θάλασσας», στα νορβηγικά]. (Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, 15.00)

Back to where we started from!

Τρία σπέσιαλ μουσικά απογεύματα στο Θέατρο Πορεία - εικόνα 3

Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης της ethnic μουσικής διεθνώς, αγαπητός σε όλους μας και εξαιρετικός τραγουδοποιός, συνθέτης και ουτίστας, ο Χάιγκ Γιαζιτζιάν με τη συνοδεία μερικών από τους μουσικούς του μας θυμίζει μουσικές από τις πρώτες παραστάσεις του Θεάτρου Πορεία, Το κτήνος στο φεγγάρι και Φρεναπάτη, που υπογράφει ο ίδιος, αλλά και τραγούδια από όλη την καλλιτεχνική του πορεία. (Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 15.00)

Τιμές Εισιτηρίων: € 10 ευρώ γενική είσοδος.
Για τους συνδρομητές του θεάτρου η είσοδος είναι δωρεάν. Γίνε Φίλοςτου Πορεία: https://poreiatheatre.com/content/members/
Θα ακολουθήσει κέρασμα στο φουαγιέ του θεάτρου και γνωριμία με τους καλλιτέχνες
Διάρκεια: 70 λεπτά, χωρίς διάλειμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.