Μια ακόμα συναυλία για τους Madrugada!

Οι συναυλίες των ανασχηματισμένων Madrugada ήταν τόσο περιζήτητες που έγιναν σε μικρό χρονικό διάστημα sold out! Έτσι, προστίθεται μια ακόμα ημερομηνία για την Αθήνα ενώ αναβαθμίζεται ο χώρος στη Θεσσαλονίκη.

Μια ακόμα συναυλία για τους Madrugada!

Τα εισιτήρια για τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις των Madrugada σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξαντλήθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι, για την Αθήνα, εκτός από 7 Απριλίου, προστίθεται άλλη μία τη Δευτέρα 8 Απριλίου. Στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Tae Kwon Do Arena, φυσικά.

Μια ακόμα συναυλία για τους Madrugada! - εικόνα 1

Oι Madrugada ενώνονται ξανά τον Φεβρουάριο του 2019 για μία ευρωπαϊκή περιοδεία. Οι συναυλίες αυτές σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού, πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, Industrial Silence. Και τους φέρνουν στην Αθήνα την Κυριακή 7 και 8 Απριλίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Tae Kwon Do Arena.
Στη σκηνή θα ανέβουν τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας, ο Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen. Θα ξεκινήσουν την περιοδεία με δύο ήδη sold-out συναυλίες στο Oslo Spektrum στις αρχές Φεβρουαρίου και θα συνεχίσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Σ' αυτές τις εμφανίσεις τους θα παίξουν κυρίως τραγούδια από το πρώτο τους άλμπουμ, Industrial Silence, που κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου του 1999.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Όρθίοι (Standing): € 35 Καθήμενοι (Seated): € 43
ΤAMEIO Όρθιοι: € 40 Καθήμενοι: €48
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Δίκτυο viva | Online: www.viva.gr | Τηλεφωνικά: στο 11876 | Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης)

Περισσότερες πληροφορίες

Madrugada

  • Rock-pop-folk

Το θρυλικό γκρουπ των Sivert Høyem, Frode Jacobsen και Jon Lauvland Pettersen επανασυνδέθηκε και κάνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.