Μια ακόμα ημερομηνία για Θανάση Παπακωνσταντίνου-Σωκράτη Μάλαμα

Με μεγάλη ταχύτητα γέμισε η Πλατεία Νερού για τις 9 Ιουνίου, τη μέρα που ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας δίνουν την πρώτη τους συναυλία. Και έτσι, προστέθηκε μια ακόμα...

Μια ακόμα ημερομηνία για Θανάση Παπακωνσταντίνου-Σωκράτη Μάλαμα

Η νέα ημερομηνία για τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα είναι η Παρασκευή 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού!

Μια ακόμα ημερομηνία για Θανάση Παπακωνσταντίνου-Σωκράτη Μάλαμα - εικόνα 1

Η Πλατεία Νερού αποδείχτηκε μικρή για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κοινού και την επιθυμία του να παρακολουθήσει τη σύμπραξη των δύο αυτών σπουδαίων καλλιτεχνών. Για να ικανοποιηθεί αυτή η ζήτηση για τη συναυλία των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα, στην ήδη υπάρχουσα ημερομηνία (Σάββατο 9 Ιουνίου) προστίθεται και η Παρασκευή 15 Ιουνίου, επίσης στην Πλατεία Νερού. Η συναυλία του Σαββάτου, 9 Ιουνίου, είναι πλέον sold out!

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει Tηλεφωνικά: 11 876 Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk (Πλατεία Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Περισσότερες πληροφορίες

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας

  • Ελληνική

Με αφορμή το νέο δίσκο του Θανάση «Με στόμα που γελά», στον οποίο ερμηνευτής είναι ο Σωκράτης, εξελίσσεται μια live σύμπραξη άκρως δημιουργική και ουσιωδώς απολαυστική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

16/04/2024

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".