Μια ακόμα ημερομηνία για Θανάση Παπακωνσταντίνου-Σωκράτη Μάλαμα

Με μεγάλη ταχύτητα γέμισε η Πλατεία Νερού για τις 9 Ιουνίου, τη μέρα που ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας δίνουν την πρώτη τους συναυλία. Και έτσι, προστέθηκε μια ακόμα...

Μια ακόμα ημερομηνία για Θανάση Παπακωνσταντίνου-Σωκράτη Μάλαμα

Η νέα ημερομηνία για τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα είναι η Παρασκευή 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού!

Μια ακόμα ημερομηνία για Θανάση Παπακωνσταντίνου-Σωκράτη Μάλαμα - εικόνα 1

Η Πλατεία Νερού αποδείχτηκε μικρή για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κοινού και την επιθυμία του να παρακολουθήσει τη σύμπραξη των δύο αυτών σπουδαίων καλλιτεχνών. Για να ικανοποιηθεί αυτή η ζήτηση για τη συναυλία των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα, στην ήδη υπάρχουσα ημερομηνία (Σάββατο 9 Ιουνίου) προστίθεται και η Παρασκευή 15 Ιουνίου, επίσης στην Πλατεία Νερού. Η συναυλία του Σαββάτου, 9 Ιουνίου, είναι πλέον sold out!

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει Tηλεφωνικά: 11 876 Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk (Πλατεία Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Περισσότερες πληροφορίες

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας

  • Ελληνική

Με αφορμή το νέο δίσκο του Θανάση «Με στόμα που γελά», στον οποίο ερμηνευτής είναι ο Σωκράτης, εξελίσσεται μια live σύμπραξη άκρως δημιουργική και ουσιωδώς απολαυστική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O πρωτοποριακός γερμανικός θίασος Novoflot για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τα καινοτόμα έργα "Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές" και "Η όπερα #2 – Στα σχοινιά" θα παρουσιαστούν στο ΚΠΙΣΝ.

23/09/2022

Το Guitarte ensemble σε ένα "ρεμπέτικο ταξίδι" απ’ την Σμύρνη ως τον Πειραιά και την Αθήνα

Με όχημα τον ήχο της κιθάρας και videos με αφηγήσεις των μεγάλων ιστοριών του Ρεμπέτικου, το σύνολο μετατρέπει τη σκηνή του Lux Athens σε Καφέ Αμάν.

"Η καρδιά του Σοπέν θα χτυπήσει στο Ηρώδειο": Μια συναυλία για καλό σκοπό

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή Καρδιολογίας Παύλου Κ. Τούτουζα.

Το "Ολύμπια" γράφει την επόμενη σελίδα της ιστορίας του

Μετά την επιτυχημένη περσινή επανεκκίνησή του Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου "Μαρία Κάλλας", ο Ολιβιέ Ντεκότ ξεδιπλώνει τον ποικιλόμορφο προγραμματισμό του για την καλλιτεχνική περίοδο 2022-23.

Οι διεθνείς συναυλίες της εβδομάδας

Ετοιμαζόμαστε για μια μουσική εβδομάδα γεμάτη προγραμματικούς προβληματισμούς για γερούς λύτες.

Το "Πνευματικό Εμβατήριο" του Άγγελου Σικελιανού και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Συνεχίζοντας η Εθνική Λυρική Σκηνή για δεύτερη χρονιά το αφιέρωμα στον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα συνθέτη, παρουσιάζει -στο πρώτο μέρος- το ορατόριό του Πνευματικό Εμβατήριο σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού, καθώς και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του σε ποίηση επίσης μεγάλων Ελλήνων ποιητών, στο δεύτερο μέρος.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στο "Κατράκειο", μπροστά σε πιστό και ενθουσιώδες κοινό

Σε μια χορταστική συναυλία με δύο διαφορετικά μα αλληλοσυμπληρούμενα πρόσωπα, ευτύχησε να παίξει μπροστά σε κόσμο που έχει μεγαλώσει με τους δίσκους του, μα και σε νεότερους που δείχνουν να τον ακολουθούν σταθερά.