Οι Tiger Lillies είναι ξανά εδώ!

Το λονδρέζικο cult γκρουπ επιστρέφει στην Ελλάδα με μια τουρνέ κατά την οποία παρουσιάζει... τα χειρότερα τραγούδια του!

Οι Tiger Lillies είναι ξανά εδώ!

Μια περιοδεία με τίτλο The Very Worst of the Tiger Lillies που περιλαμβάνει Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο και, φυσικά, Αθήνα (ή Πειραιά): Βεάκειο 19 Ιουνίου, Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη (24 Ιουνίου).

Οι Tiger Lillies είναι ξανά εδώ! - εικόνα 1

Η σχέση αγάπης που δένει το ελληνικό κοινό με τους Tiger Lillies κρατάει χρόνια και έχει διάφορες όψεις. Αυτή η σχέση ξεκίνησε με το Tiger Lillies Circus το 2003 και έφτασε ως το προπέρσινο αφιέρωμα στην Edith Piaf. Οι Tiger Lillies, μέσα από ένα περίεργο και εντελώς δικό τους μείγμα κλασικού καμπαρέ, σκληροπυρηνικού πανκ, ιδιόρυθμου μιούζικαλ, παρεκτερπόμενης jazz κ.λπ. δίνουν μια ιδιαίτερη εικόνα του κόσμου που δεν έχει καμιά σχέση με τις μέινστριμ αντιλήψεις. Ο Martyn Jacques, ο Adrian Stout και ο Jonas Golland έρχονται για να μας μαγέψουν με τα καλύτερα κομμάτια της σχεδόν 30χρονης πορείας τους. Κομμάτια που πιθανόν να είναι και τα χειρότερα!

Παραστάσεις ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΒΕΑΚΕΙΟ | Τρίτη 19 Ιουνίου 9:30 μμ ΑΘΗΝΑ | ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ | Κυριακή 24 Ιουνίου 9:30 μμ Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά Προπώληση Εισιτηρίων: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 20€ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ/ΑΝΕΡΓΩΝ: 15€ Τηλεφωνικά στο 211-800 51 41 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/the-very-worst-of-the-tiger-lillies/ και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, ανά την Ελλάδα: EKO, ΒP, METRO & My Market, Shell, SEVEN SPOTS, RELOAD, MEDIA MARKT, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος, Viva Spot Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni's

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
19/04/2024

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".