Σεμινάριο με τον Λεωνίδα Καβάκο

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με τον διεθνούς φήμης βιολονίστα και μεγάλο καλλιτέχνη.

Σεμινάριο με τον Λεωνίδα Καβάκο

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά, στις 30, 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου 2018 το Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο.

Σεμινάριο με τον Λεωνίδα Καβάκο - εικόνα 1

Το Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου είναι ένα από τα πολύ σημαντικά μουσικά εκπαιδευτικά γεγονότα στην Ευρώπη, έχοντας ιδιαίτερο εκπαιδευτικό χαρακτήρα και καλλιτεχνική αξία με παγκόσμια απήχηση. Και είναι ανοιχτό σε ακροατές. Τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν σε αυτό ως ενεργοί συμμετέχοντες εξαιρετικοί νέοι μουσικοί από την Ελλάδα και από πολυάριθμες χώρες του εξωτερικού. Το Σεμινάριο γίνεται Παρασκευή 30, Σάββατο 31 Μαρτίου και Κυριακή 1 Απριλίου στην Αίθουσα της Ακαδημίας Αθηνών (Πανεπιστημίου 28).

ΑΚΡΟΑΤΕΣ Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€, τριήμερο 35€ Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ 5€ Προπώληση Εισιτηρίων στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες. Κατά τις ημέρες του Σεμιναρίου η πώληση των Εισιτηρίων θα γίνεται στην Ακαδημία Αθηνών, Πανεπιστημίου 28 Αθήνα. Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/10/2022

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.

"Γαλλική μουσική για έξι" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πιανίστα Δανάη Καρά και το Κουιντέτο Πνευστών "Αίολος" σε μια βραδιά με φινέτσα και φαντασία.

Τι θα δούμε στο Jazzét αυτή την εβδομάδα

Τέσσερα βράδια γεμάτα τζαζ μουσική από σπουδαίους καλλιτέχνες σε έναν συνδυασμό γνώριμου ρεπερτορίου και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων.

Nathalie Lermitte: "Νομίζω ότι έχω αυτή την υπερβολική πλευρά της Πιάφ"

Η πρωταγωνίστρια του "Piaf! The Show", που έρχεται στο Christmas Theater, μιλά για το πόσο εύκολο είναι τελικά να υποδυθεί κανείς μια από τις μεγαλύτερες φωνές στον κόσμο.