Ξεκίνησε η προπώληση για τη μεγάλη συνάντηση Nicola Piovani-Στέφανου Κορκολή

Οι δυο ξεχωριστοί συνθέτες, ο καθένας με τη δική του καλλιτεχνική ταυτότητα, βρίσκονται μαζί στη σκηνή για τους σκοπούς του Ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για Όλους

Ξεκίνησε η προπώληση για τη μεγάλη συνάντηση Nicola Piovani-Στέφανου Κορκολή

Ο Νicola Piovani και ο Στέφανος Κορκολής συναντιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Τρίτη 13/3), για τους σκοπούς του Ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για Όλους.

Ξεκίνησε η προπώληση για τη μεγάλη συνάντηση Nicola Piovani-Στέφανου Κορκολή - εικόνα 1

Οι μουσικές του Nicola Piovani από το σινεμά και οι συνθέσεις του Στέφανου Κορκολή θα ακουστούν με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη και θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή βραδιά με καλλιτεχνική και ανθρωπιστική διάσταση.

Ξεκίνησε η προπώληση για τη μεγάλη συνάντηση Nicola Piovani-Στέφανου Κορκολή - εικόνα 2

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος και το μήνυμα της βραδιάς είναι ότι «Η Ζωή Είναι Ωραία», όπως μας το υπενθυμίζει ο Nicola Piovani.

INFO NICOLA PIOVANI – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Αίθουσα ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:30 ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 25e, 40e, 50e, 70e φοιτητικά (Γ’ζώνη):15e Η προπώληση ξεκίνησε:

http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=4004

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Anneke Van Giersbergen γυρίζει την Ελλάδα

Μια ακουστική περιοδεία σε που θα περάσει από Ξάνθη, Καστοριά, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

29/09/2022

Το Μέγαρο Μουσικής ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Νίκος Σταμούλος στον κύκλο δράσεων "Φωνές του φθινοπωρινού δάσους".

Λευτέρη Βενιάδη, τι είναι για σένα η "Αλληλεγγύη" και γιατί έχει ρεμπέτικο ήχο;

Μιλήσαμε με τον συνθέτη για το πρότζεκτ "Τι είναι Αλληλεγγύη;" που παρουσιάζει με τη σκηνογράφο Barbara Ehnes στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο οποίο γράφει το soundtrack των αλληλέγγυων παντρεύοντας σύγχρονη μουσική με ρεμπέτικα κομμάτια.

Πέθανε ο ράπερ Coolio

Έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή ο βραβευμένος ράπερ, σε ηλικία 59 ετών.

Το μουσικό ταξίδι των Portico Quartet περνάει από την Αθήνα

Το βρετανικό κουαρτέτο επιστρέφει στο Piraeus Club Academy (LouLou is Present) με υπερβατική διάθεση, jazz, mimimal, ηλεκτρονικά και κινηματογραφικά ηχοχρώματα.

Τάνια Τσανακλίδου: "Ήμασταν τόσο τυχεροί όσοι γνωρίσαμε τον Γιάννη Σπανό"

Σχεδόν μισό αιώνα από την πρώτη τους γνωριμία και 40 χρόνια μετά τον πρώτο τους κοινό δίσκο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια τιμά την παρακαταθήκη του σπουδαίου συνθέτη στήνοντας μια βραδιά που νιώθει ότι του τη χρωστάει.