Διακοπές στην Kulaland!

Ένα γκρουπ που εκτιμά παλιές μουσικές αξίες και τις μεταφέρει με τρόπο σύγχρονο στο σημερινό μας urban περιβάλλον.

Διακοπές στην Kulaland!

Είναι ένα γκρουπ που φαίνεται πως εκτιμά παλιές μουσικές αξίες – όπως αυτές καταγράφηκαν στα ‘50’s και τα ‘60’s – και τις μεταφέρει με έναν τρόπο σύγχρονο και μια διάθεση πηγαία και φυσική στο σημερινό μας urban περιβάλλον.

Διακοπές στην Kulaland! - εικόνα 1

Το δεύτερο άλμπουμ των Kulamacus έχει τίτλο «Kulaland» και προσδιορίζεται από μια στέρεη βάση swingin’ μουσικής με rock ‘n’ roll και jazzy εξάρσεις που δείχνουν ότι τα παιδιά έχουν μια ξεκάθαρη οπτική των στόχων τους. Ας πούμε πως αυτοί οι στόχοι, όπως εκφράζονται μέσα από τα 10 κομμάτια του δίσκου, απαρτίζουν τον κόσμο της «Kulaland» - εκεί όπου ο Πάνος Κουτσουβέλης (κιθάρα), ο Λουκάς Νίκου (μπάσο), ο Γιάννης Συνοδινός (ντραμς, κρουστά), ο Γρηγόρης Έξαρχος (τενόρο σαξόφωνο), ο Μάρκος Καραβάς (άλτο σαξόφωνο κ.ά.) και η Αιμιλία Φασιλή (τραγούδι) φτιάχνουν ένα πλαίσιο ήχων, ρυθμών και αισθημάτων που έχουν ειλικρίνεια και μας απευθύνονται άμεσα. Είναι τραγούδια φωτεινά, αισιόδοξα, δροσερά, που ξέρουν πως να οδηγούνται με ακρίβεια πάνω σε παλαιά μουσικά οχήματα αλλά να γίνονται σύγχρονα πιάνοντας σωστά την αίσθηση των καιρών μας. Οι Kulamacus με τη μουσική τους εκφράζουν το μοντέρνο πνεύμα των Swing Kids.

FB: https://www.facebook.com/kulamacus

YT: https://www.youtube.com/kulamacus

URL: http://www.kulamacus.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Anneke Van Giersbergen γυρίζει την Ελλάδα

Μια ακουστική περιοδεία σε που θα περάσει από Ξάνθη, Καστοριά, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

29/09/2022

Το Μέγαρο Μουσικής ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Νίκος Σταμούλος στον κύκλο δράσεων "Φωνές του φθινοπωρινού δάσους".

Λευτέρη Βενιάδη, τι είναι για σένα η "Αλληλεγγύη" και γιατί έχει ρεμπέτικο ήχο;

Μιλήσαμε με τον συνθέτη για το πρότζεκτ "Τι είναι Αλληλεγγύη;" που παρουσιάζει με τη σκηνογράφο Barbara Ehnes στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο οποίο γράφει το soundtrack των αλληλέγγυων παντρεύοντας σύγχρονη μουσική με ρεμπέτικα κομμάτια.

Πέθανε ο ράπερ Coolio

Έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή ο βραβευμένος ράπερ, σε ηλικία 59 ετών.

Το μουσικό ταξίδι των Portico Quartet περνάει από την Αθήνα

Το βρετανικό κουαρτέτο επιστρέφει στο Piraeus Club Academy (LouLou is Present) με υπερβατική διάθεση, jazz, mimimal, ηλεκτρονικά και κινηματογραφικά ηχοχρώματα.

Τάνια Τσανακλίδου: "Ήμασταν τόσο τυχεροί όσοι γνωρίσαμε τον Γιάννη Σπανό"

Σχεδόν μισό αιώνα από την πρώτη τους γνωριμία και 40 χρόνια μετά τον πρώτο τους κοινό δίσκο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια τιμά την παρακαταθήκη του σπουδαίου συνθέτη στήνοντας μια βραδιά που νιώθει ότι του τη χρωστάει.