Με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη ξεκινάει η νέα σεζόν στο "Gazarte"

Με υλικό που περιέχει ποιότητες και αξίες που (εξ)υπηρετούν την καλλιτεχνική έκφραση, ο Αλκίνοος και οι φίλοι του μας ετοιμάζουν ξεχωριστές βραδιές

Με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη ξεκινάει η νέα σεζόν στο "Gazarte"

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται για πρώτη φορά στο gazarte, σε τέσσερις Παρασκευές, 20, 27 Οκτωβρίου και 3, 10 Νοεμβρίου.

Με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη ξεκινάει η νέα σεζόν στο "Gazarte" - εικόνα 1

Κάθε φορά, το πρόγραμμα που φτιάχνουν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι φίλοι του, ο Γιώργος Καλούδης (τσέλο, λύρα), ο Μανώλης Πάππος (μπουζούκι, λαούτο), ο Φώτης Σιώτας (βιολί) και ο Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο), έχει στόχο το τραγούδι και την καρδιά. Με όχημα την μουσική, σε όλο της το νόημα και σε κάθε της παράμετρο. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες: μορφές, εικόνες, ιστορίες... που εκκινούν με βάση τη "Μικρή βαλίτσα", εμπλουτίζονται με "χιτς", μας αγγίζουν και μας επαναδιαμορφώνουν με τρόπο μοναδικό - και κάθε φορά διαφορετικό.

INFO ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Gazarte Main Stage Παρασκευές 20 & 27 Οκτωβρίου και 3 & 10 Νοεμβρίου Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: A ζώνη: 29€ | Β ζώνη: 25€ | Όρθιοι: 12€ Ταμείο: A ζώνη: 32€ | Β ζώνη: 28€ | Όρθιοι: 15€ Ώρα έναρξης: 22.00

Περισσότερες πληροφορίες

Αλκίνοος Ιωαννίδης

  • Ελληνική

Ένα μακρύ ταξίδι με «Μικρή βαλίτσα» και πολλά ωραία τραγούδια παρέα με τους φίλους και συνοδοιπόρους του Γιώργο Καλούδη, Μανώλη Πάππο, Φώτη Σιώτα και Δημήτρη Τσεκούρα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Ο ήχος της κραυγής" στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Το Duo Vocialo σε μια συναυλία αφιερωμένη στους ανθρώπους που βίωσαν ανθρωπιστικές καταστροφές όπως η Μικρασιατική Καταστροφή και η τρέχουσα προσφυγική κρίση.

05/10/2022

Έργα Beethoven και Schubert από δύο κορυφαίους σολίστ

H αγαπημένη βιολονίστα του ελληνικού κοινού Viktoria Mullova συμπράττει με τον βιρτουόζο πιανίστα Alasdair Beatson σε μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.

"Γαλλική μουσική για έξι" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πιανίστα Δανάη Καρά και το Κουιντέτο Πνευστών "Αίολος" σε μια βραδιά με φινέτσα και φαντασία.