Τι ετοιμάζει η Ηρώ στον "Παρνασσό";

Ελληνικά και διεθνή covers, με έκταση από τον Michel Legrand ως τον Στράτο Διονυσίου και από τον Σάκη Ρουβά ως την Έλλη Λαμπέτη παρουσιάζει η Ηρώ...

Τι ετοιμάζει η Ηρώ στον "Παρνασσό";

Η Ηρώ, με τη νεανική της ερμηνευτική δύναμη και το πιάνο της, με τα τραγούδια τα δικά της και αυτά που αγαπάει, με ένα ιδιαίτερο πάθος επί σκηνής, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τίτλο "H Artista" στην αίθουσα Παρνασσός στις 18 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη.

Τι ετοιμάζει η Ηρώ στον "Παρνασσό"; - εικόνα 1

"Artista" λέγεται το καινούριο της άλμπουμ και είναι γεμάρο με όμορφα τραγούδια που ξέρουμε από τη Λιλιπούπολη, την Έλλη Λαμπέτη, την Αφροδίτη Μάνου, τον Γιώργο Μαρίνο, τον Στράτο Διονυσίου, τον Σάκη Ρουβά κ.ά. Τραγούδια που συμπλέκονται με τα δικά της αλλά και με άλλα διεθνή standards και φτιάχνουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ηρώ

  • Ελληνική

Μας ταξιδεύει στην πολύχρονη επιτυχημένη πορεία της και μας παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική της δουλειά «Η artista».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O πρωτοποριακός γερμανικός θίασος Novoflot για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τα καινοτόμα έργα "Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές" και "Η όπερα #2 – Στα σχοινιά" θα παρουσιαστούν στο ΚΠΙΣΝ.

23/09/2022

Το Guitarte ensemble σε ένα "ρεμπέτικο ταξίδι" απ’ την Σμύρνη ως τον Πειραιά και την Αθήνα

Με όχημα τον ήχο της κιθάρας και videos με αφηγήσεις των μεγάλων ιστοριών του Ρεμπέτικου, το σύνολο μετατρέπει τη σκηνή του Lux Athens σε Καφέ Αμάν.

"Η καρδιά του Σοπέν θα χτυπήσει στο Ηρώδειο": Μια συναυλία για καλό σκοπό

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή Καρδιολογίας Παύλου Κ. Τούτουζα.

Το "Ολύμπια" γράφει την επόμενη σελίδα της ιστορίας του

Μετά την επιτυχημένη περσινή επανεκκίνησή του Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου "Μαρία Κάλλας", ο Ολιβιέ Ντεκότ ξεδιπλώνει τον ποικιλόμορφο προγραμματισμό του για την καλλιτεχνική περίοδο 2022-23.

Οι διεθνείς συναυλίες της εβδομάδας

Ετοιμαζόμαστε για μια μουσική εβδομάδα γεμάτη προγραμματικούς προβληματισμούς για γερούς λύτες.

Το "Πνευματικό Εμβατήριο" του Άγγελου Σικελιανού και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Συνεχίζοντας η Εθνική Λυρική Σκηνή για δεύτερη χρονιά το αφιέρωμα στον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα συνθέτη, παρουσιάζει -στο πρώτο μέρος- το ορατόριό του Πνευματικό Εμβατήριο σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού, καθώς και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του σε ποίηση επίσης μεγάλων Ελλήνων ποιητών, στο δεύτερο μέρος.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στο "Κατράκειο", μπροστά σε πιστό και ενθουσιώδες κοινό

Σε μια χορταστική συναυλία με δύο διαφορετικά μα αλληλοσυμπληρούμενα πρόσωπα, ευτύχησε να παίξει μπροστά σε κόσμο που έχει μεγαλώσει με τους δίσκους του, μα και σε νεότερους που δείχνουν να τον ακολουθούν σταθερά.