Rock-όραμα στην ένταση των ημερών

Η μουσική του τραγουδοποιού / πολυοργανίστα David Eugene Edwards χαρακτηρίζεται πάντα από μία απαράμιλλη ένταση και συγκινησιακή δυναμική.

Rock-όραμα στην ένταση των ημερών

Η μουσική του τραγουδοποιού / πολυοργανίστα David Eugene Edwards χαρακτηρίζεται πάντα από μία απαράμιλλη ένταση και συγκινησιακή δυναμική. Πλούσια, καθηλωτική και συγκινητική φωνή και μουσική που απλώνεται σε ένα ευρύ rock φάσμα.

Rock-όραμα στην ένταση των ημερών - εικόνα 1

Στη μουσική του γκρουπ αντικατοπτρίζεται η Americana του νέου αιώνα, σκοτεινή και ατμοσφαιρική όσο πρέπει, μυστηριακή και τελετουργική σε όλη την έκταση του rock που ορίζει – μέσα από νέα διαισθητική αντίληψη για τις λαϊκές μουσικές ρίζες. Οι Wovenhand του David Eugene Edwards είναι η φυσική συνέχεια των 16 Horsepower και, στην πορεία τους, συνειδητοποιούν όλο και πιο πολύ ότι πρέπει να εναρμονιστούν με την ένταση και τη σκληρότητα των ημερών για να έχουν τα «οράματα» και οι «προφητείες» τους μιαν ευρύτερη σημασία. Ο τωρινός συναρπαστικά δυναμικός τους ήχος θα ακουστεί στο «Fuzz» (13/5), σε μια συναυλία που ανοίγει η εξαίρετη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από την Καλιφόρνια Emma Ruth Rundle.

Περισσότερες πληροφορίες

Wovenhand

  • Rock-pop-folk

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη στη χώρα μας, ο David Eugene Edwards και η εκλεκτή παρέα του επιστρέφουν. Ανοίγει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτις Emma Ruth Rundle.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

25/04/2024

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.