Με τους δικούς μας στο «Half Note»

Δύο πολύ σπουδαία συναυλιακά events γι αυτή την εβδομάδα. Straight και world!

Με τους δικούς μας στο «Half Note»

Δύο πολύ σπουδαία συναυλιακά events γι αυτή την εβδομάδα. Straight και world!

Με τους δικούς μας στο «Half Note» - εικόνα 1

Μίμης Πλέσσας & George Spanos Trio Ο Μαέστρος σε jazz στιγμές –δικές του αλλά και standards– διερμηνευμένες από τα πλήκτρα του αλλά και το τρίο του κιθαρίστα Γιώργου Σπανού. Συν τραγουδιστικά ντουέτα με τον Σπύρο Κλείσσα και modern jazz που πάντα μας αρέσει (10-11/3).

Με τους δικούς μας στο «Half Note» - εικόνα 2

Σαβίνα Γιαννάτου & Primavera en Salonico Η κυριότερη συμβολή αυτής της παρέας είναι ότι με κάθε τους δίσκο, με κάθε τραγούδι τους, ανοίγουν μέσα μας καινούργιους κόσμους και διευρύνουν τους υπάρχοντες. Μας κάνουν (πιο) ανθρώπους και μας ταξιδεύουν – στην Ανατολική Μεσόγειο και πιο μέσα (12-14/3).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οπερατική απόδραση στην Πράγα: "Ο μακρινός ήχος" του Σρέκερ και ο "Ιακωβίνος" του Ντβόρζακ

Η Πράγα έχει μία αξιοζήλευτη λυρική ζωή που εκτυλίσσεται σε τρεις ιστορικές σκηνές, το Εθνικό Θέατρο (Narodni divadlo), την Κρατική Όπερα (Statni opera) και το Θέατρο των Τάξεων (Stavovske divadlo).

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
12/08/2022

Ο Andrea Bocelli στο Sani Festival

Ο γνωστός τενόρος Andrea Bocelli υπογράφει την τελευταία ημέρα του εορταστικού Sani Festival στο Sani Resort.

Συναυλιακό αφιέρωμα στη Σμύρνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Μαραθώνα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, μάς προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού.

Φεστιβάλ "Στη σκιά των Βράχων" με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Η καλλιτεχνική τριάδα αποτελούμενη από τους Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλιακή βραδιά "Στη Σκιά των βράχων".

To "Anime" του Φοίβου Δεληβοριά στην Τεχνόπολη

Η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση του άλμπουμ του γνωστού καλλιτέχνη στην Τεχνόπολη από μία ομάδα ταλαντούχων συντελεστών.

Οι εκρηκτικοί Clamm τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Η αυστραλιανή μπάντα ανεβαίνει στη σκηνή της Death Disco και παρουσιάζει το νέο της δισκογραφικό υλικό, συνοδευόμενοι από τους Kidney Black και τους Frenzee.