«Sing, Sing, Sing» with a Swing! από τον Δώρο Δημοσθένους

Γιορτάζει στο "Passport Κεραμεικός Upstairs" (11/3) την κυκλοφορία του νέου του album “Compere”, με μια μοναδική παράσταση με τραγούδι, χορό και ατμόσφαιρα old fashioned glamour, που καταλήγει σ’ ένα μεγάλο party άλλων εποχών.

«Sing, Sing, Sing» with a Swing! από τον Δώρο Δημοσθένους

Γιορτάζει στο "Passport Κεραμεικός Upstairs" (11/3) την κυκλοφορία του νέου του album “Compere”, με μια μοναδική παράσταση με τραγούδι, χορό και ατμόσφαιρα old fashioned glamour, που καταλήγει σ’ ένα μεγάλο party άλλων εποχών.

«Sing, Sing, Sing» with a Swing! από τον Δώρο Δημοσθένους - εικόνα 1

Μαζί με την εκρηκτική του μπάντα, την χορευτική ομάδα «Athens Lindy Hop» και το γυναικείο φωνητικό σύνολο “1, 2, 3 swing”, ο Δώρος αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει στο παρελθόν με τα πιο γοητευτικά ελληνικά και ξένα ρετρό τραγούδια σε αισθαντικές jazz διασκευές, αλλά και με αστραφτερά swing από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί που ο Elvis Presley συναντά τον Γιώργο Μουζάκη, ο Frank Sinatra τον Μιχάλη Σουγιούλ, ο Perry Como τον Κώστα Γιαννίδη κι o Dean Martin τον Μάρκο Βαμβακάρη και τους Beatles. Με την ερμηνευτική του σφραγίδα, μακριά από μόδες και ταμπέλες, σε μια παράσταση που αγαπήθηκε και τον καθιέρωσε σαν μοναδικό Έλληνα crooner στα βήματα των μεγάλων ξένων καλλιτεχνών του εξωτερικού. Το χρώμα και το άρωμα μιας άλλης εποχής στο "Passport Κεραμεικός Upstairs" το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Δώρος Δημοσθένους

  • Jazz-Blues-Ethnic

«Sing, sing, sing!»: μια vintage χορευτική βραδιά για την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Compere» με τραγούδι, χορό και ατμόσφαιρα old fashioned glamour

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Ωδείο Αθηνών φιλοξενεί την ημερίδα "Προσεγγίσεις στην ερμηνεία της Σύγχρονης Μουσικής"

Η εκδήλωση εντάσσεται στα Σεμιναρίων Ερμηνείας Σύγχρονης Μουσικής: Τεχνικές εκτέλεσης και ερμηνείας στη μουσική δωματίου του 20ου & 21ου αιώνα για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/11/2023

Century: Λύσσα και σουηδικός χάλυβας, στο χαλαρά γεμάτο "Κύτταρο"

Στην πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα, η μπάντα από τη Στοκχόλμη απέδειξε ότι η "φασαρία" γύρω από το όνομά της στο underground των ημερών μας είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη, ενθουσιάζοντας το εγχώριο metal κοινό.

"Εν Πυρί": Μια βραδιά με πρωταγωνιστές το κοντραμπάσο και ηλεκτρονικά όργανα στο ΕΜΣΤ

Ο Χάρης Παζαρούλας, μουσικός στα κοντραμπάσα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, συμπράττει με τους συνθέτες: Άρτεμη-Μαρία Γιώτη, Θάνο Πολυμενέα-Λιοντήρη και Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου.

Πρωτοχρονιά με άρωμα Βιέννης με την Vienna Chamber Orchestra στο θέατρο Κολεγίου Αθηνών

Η ιστορική ορχήστρα μάς μεταφέρει στην ατμόσφαιρα της αυτοκρατορικής Βιέννης με τις πιο γνωστές μελωδίες και τα πιο δημοφιλή βαλς των Μότσαρτ και Στράους αλλά και ρυθμούς αργεντίνικου Τάνγκο.

Οι Massive Attack έρχονται στο Release Athens 2024!

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Μαρία Παπαγεωργίου: Αναζητώντας τον Θάνο Μικρούτσικο της γενιάς της, στο sold out "Ολύμπια"

Σε ένα από τα δυνατότερα καλλιτεχνικά στοιχήματα της πορείας της, ο κόσμος τη χειροκρότησε ενθουσιωδώς για την προσπάθειά της να κοιτάξει κατάματα μια σημαντική κληρονομιά. Αλλά, αν και η συναυλία ήταν οπωσδήποτε από καρδιάς, χωράει συνάμα και αρκετή συζήτηση.

Χριστούγεννα στο Μέγαρο με γιορτινή μουσική, χορό, θέατρο σκιών και πατινάζ

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται και φέτος τις γιορτές με συναρπαστικές παραγωγές για όλη την οικογένεια.