Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Βαγγέλης Κορακάκης αγκαλιάζουν το λαϊκό τραγούδι

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βαγγέλη Κορακάκη για τέσσερις μοναδικές συναυλίες με τίτλο "Θαλασσινά Παλάτια" στις 6, 7, 13 και 14 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Βαγγέλης Κορακάκης αγκαλιάζουν το λαϊκό τραγούδι

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βαγγέλη Κορακάκη για τέσσερις μοναδικές συναυλίες με τίτλο "Θαλασσινά Παλάτια" στις 6, 7, 13 και 14 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Βαγγέλης Κορακάκης αγκαλιάζουν το λαϊκό τραγούδι - εικόνα 1

Μια πολύ πετυχημένη συνεργασία, δισκογραφική μεν με τα «Θαλασσινά παλάτια» και συναυλιακή, ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τον Βαγγέλη Κορακάκη, για δύο διήμερα (6-7, 13-14/3) στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Η λαϊκή συνθετική σαφήνεια και ευκρίνεια του Κορακάκη συναντά την ερμηνευτική δεινότητα και αλήθεια του Νταλάρα σε ένα πρόγραμμα σαφώς πιο εκτενές από αυτή τους την συνεργασία, που μπαίνει στους προσωπικούς τους δρόμους και τις ξεχωριστές τους διαδρομές και, ουσιαστικά, αγκαλιάζει όλο το ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Μαζί τους ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Βασίλης Κορακάκης.

Μαζί τους επίσης η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Ασπασία Στρατηγού. Γιώργος Νταλάρας - Βαγγέλης Κορακάκης, μια σπάνια μουσική συνάντηση σε έναν υπέροχο χώρο όπως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την αύρα του λιμανιού να αγκαλιάζει τους ήχους υπέροχων ερμηνειών. Ο Βαγγέλης Κορακάκης, αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, κεντάει τις μουσικές του πάνω σε έναν καμβά με σχεδόν βιωματικούς στίχους και ο Γιώργος Νταλάρας με τη βαθιά γνώση του λαϊκού τραγουδιού και την καθηλωτική του ερμηνεία δίνει μια άλλη διάσταση στα τραγούδια...

Περισσότερες πληροφορίες

Γιώργος Νταλάρας, Βαγγέλης Κορακάκης

  • Ελληνική

Μετά την επιτυχημένη πρώτη δισκογραφική τους συνύπαρξη στα «Θαλασσινά παλάτια», σε ένα πρόγραμμα με κομμάτια από τη συνεργασία τους, τις διαδρομές τους και τραγούδια μεγάλων συνθετών. Μαζί τους ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Ασπασία Στρατηγού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Andrea Bocelli στο Sani Festival

Ο γνωστός τενόρος Andrea Bocelli υπογράφει την τελευταία ημέρα του εορταστικού Sani Festival στο Sani Resort.

12/08/2022

Συναυλιακό αφιέρωμα στη Σμύρνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Μαραθώνα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, μάς προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού.

Φεστιβάλ "Στη σκιά των Βράχων" με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Η καλλιτεχνική τριάδα αποτελούμενη από τους Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλιακή βραδιά "Στη Σκιά των βράχων".

To "Anime" του Φοίβου Δεληβοριά στην Τεχνόπολη

Η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση του άλμπουμ του γνωστού καλλιτέχνη στην Τεχνόπολη από μία ομάδα ταλαντούχων συντελεστών.

Οι εκρηκτικοί Clamm τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Η αυστραλιανή μπάντα ανεβαίνει στη σκηνή της Death Disco και παρουσιάζει το νέο της δισκογραφικό υλικό, συνοδευόμενοι από τους Kidney Black και τους Frenzee.

Taki Tsan & Phyrosun στα Πανοραμικά Σκαλιά του Νιάρχου

Δύο θρύλοι της εγχώριας hip hop σκηνής έρχονται το φθινόπωρο στην Αθήνα ερμηνεύοντας ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και παλαιότερα υλικό της δισκογραφίας τους.