Η "Εσχάτη Κωμωδία" του Βορρά στο Half Note

Από τον Μύλο της Θεσσαλονίκης του 1994 στο Half Note Jazz Club της Αθήνας του σήμερα, οι Monie & Monie Conniente έρχονται για τέσσερις αχτύπητες μοναδικές παραστάσεις, από Παρασκευή 24 έως Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

Η "Εσχάτη Κωμωδία" του Βορρά στο Half Note

Από τον Μύλο της Θεσσαλονίκης του 1994 στο Half Note Jazz Club της Αθήνας του σήμερα, οι Monie & Monie Conniente έρχονται για τέσσερις αχτύπητες μοναδικές παραστάσεις, από Παρασκευή 24 έως Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

Η "Εσχάτη Κωμωδία" του Βορρά στο Half Note - εικόνα 1

Η «Εσχάτη Κωμωδία» του βορρά υψώνει τα ποτήρια της μαζί μας και κατεβάζουμε μονορούφι τα βράδια της χαράς με την Dadaιστική και εξωκάρδια ιαχή του «Άιντε, Μαύρο Πάτο». Η πρώτη comedy brass band που καθιέρωσε το σλάλομ σε όλα τα είδη μουσικής είναι εδώ! Μετατρέπει το Half Note Jazz Club σε «πρεσβεία της Θεσσαλονίκης» και σας προσκαλεί σε μια ατελείωτη bla-bla-land 3ωρης και πλήρους αποκοπής απ’ τη μιζέρια του συνηθισμένου και του καθημερινού. Τέσσερις παραστάσεις γιατί μία ίσον καμία! Η τζαναμπέτ brass band του σατιρικού σαξοφωνίστα Διογένη Δασκάλου σας υποδέχεται σ’ ένα πρωτόγνωρο Διονυσιακό stand up comedy. Μια μοναδική λευκή big mama αγκαζέ μ’ έναν θηριώδη singer man στο πιο τρελό μπαλέτο πνευστών που έχετε δει. Εικόνα, ήχος, γέλιο, τρέλα, συνωμοσίες και μια πρέζα πολιτικής για να νοστιμίσει το φανταστικό θέμα του sex σε μια ατμόσφαιρα ενός διαγαλαξιακού jazz club των Βαλκανίων του αστρόπλοιου Monie & Monie Conniente.

Περισσότερες πληροφορίες

Monie & Monie Conniente

  • Jazz-Blues-Ethnic

«Εσχάτη κωμωδία», με την τζαναμπέτ brass band του σατιρικού σαξοφωνίστα Διογένη Δασκάλου σε μια πρωτόγνωρη διονυσιακή stand up μουσική πράξη μέσα από ένα τρελό μπαλέτο πνευστών

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μαρίνα Σπανού μοιράζεται καινούργιες ιστορίες της στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η βραδιά θα είναι γεμάτη με συναισθήματα και μουσική που θα αγγίξει τις ψυχές των παρευρισκόμενων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Last call για την Κατερίνα Παπουτσάκη στη "Σφίγγα"

Η περφόρμερ κλείνει τον κύκλο εμφανίσεων της "Τραγουδιστά" με καλεσμένο τον Ody Icons.

Οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης χαιρετίζουν την ψήφιση του νέου νόμου 5103/2024 (A΄57) του ΥΠΠΟΑ

Οι ΟΣΔ Αυτοδιαχείριση, Απόλλων, Ερατώ, Grammo και GEA συνυπογράφουν ανακοίνωση για τον νέο νόμο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι Bell Witch στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες

Το κορυφαίο σχήμα θα πλαισιώσουν οι The Keening.

Βόλτα στο "Άλσος" με τη Νικόλ Σαραβάκου: Ενθουσιασμός, μα και περίσκεψη

Ξετυλίγοντας διάφορα χαρίσματα, η Αθηναία τραγουδοποιός έδειξε ότι ανήκει στις υποσχόμενες νέες δυνάμεις του εγχώριου πενταγράμμου. Ταυτόχρονα, όμως, έκανε και αμφιλεγόμενες επιλογές, οι οποίες θόλωσαν το στίγμα που επιθυμεί να εκπέμψει –εντύπωση που μάλλον ενίσχυσε, παρά απάλυνε, ο ερχομός του Στέλιου Ρόκκου ως guest star της βραδιάς.

Ακρόαση για την ένταξη νέων μελών στην Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ

Μέρος στην ακρόαση, για την καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025, μπορούν να λάβουν παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 2012 και 2017.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Thievery Corporation και τους Black Pumas

Μαζί τους, το πολυμελές super group από τη Νέα Υόρκη, οι The Budos Band.