Η blue pop του Asaf Avidan

Ένα σπάνιο και λαμπερό αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Gazarte.

Η blue pop του Asaf Avidan

Ένα σπάνιο και λαμπερό αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Gazarte.

Η blue pop του Asaf Avidan - εικόνα 1

Πολυτάλαντος και πολυπράγμων καλλιτέχνης, ο Asaf Avidan, διαχωρίζοντας την θέση του από οποιουδήποτε είδους αισθητικο-ιδεολογική φόρτιση μπορεί να φέρει η ισραηλινή προέλευσή του, λειτουργεί ως διεθνής pop καλλιτέχνης με ισχυρή επαφή στα επιμέρους ακροατήρια της Ευρώπης – συμπεριλαμβανομένου του δικού μας. Η ιδιαίτερη φωνή του Asaf και η μουσική του, που προσεγγίζει σύγχρονες blue όψεις μέσα από τον electro-folk ρυθμό και το καθαρό συναίσθημά της, βρίσκει εδώ και χρόνια αντίκρισμα σε ακροατές που είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις καλλιτεχνικές του ποιότητες. Ο Asaf Avidan έρχεται ξανά στη χώρα μας για ένα διήμερο στη σκηνή του “Gazarte” (26, 27/11).

Περισσότερες πληροφορίες

Asaf Avidan

  • Rock-pop-folk

Με ιδιαίτερη και πολύ προσωπική ερμηνεία, που οδηγεί τις φωνητικές του δυνατότητες στα άκρα, με μουσική που περιέχει δόσεις blues και cabaret, folk και indie rock αλλά και άψογη αισθητική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η καρδιά της μουσικής χτυπάει στο "Ολύμπια"

Το εμβληματικό θέατρο θα φιλοξενήσει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο 2022-23 έναν φιλόδοξο προγραμματισμό, με την υπογραφή του Ολιβιέ Ντεκότ.

30/09/2022

Η Anneke Van Giersbergen γυρίζει την Ελλάδα

Μια ακουστική περιοδεία σε που θα περάσει από Ξάνθη, Καστοριά, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Το Μέγαρο Μουσικής ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Νίκος Σταμούλος στον κύκλο δράσεων "Φωνές του φθινοπωρινού δάσους".

Λευτέρη Βενιάδη, τι είναι για σένα η "Αλληλεγγύη" και γιατί έχει ρεμπέτικο ήχο;

Μιλήσαμε με τον συνθέτη για το πρότζεκτ "Τι είναι Αλληλεγγύη;" που παρουσιάζει με τη σκηνογράφο Barbara Ehnes στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο οποίο γράφει το soundtrack των αλληλέγγυων παντρεύοντας σύγχρονη μουσική με ρεμπέτικα κομμάτια.

Πέθανε ο ράπερ Coolio

Έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή ο βραβευμένος ράπερ, σε ηλικία 59 ετών.

Το μουσικό ταξίδι των Portico Quartet περνάει από την Αθήνα

Το βρετανικό κουαρτέτο επιστρέφει στο Piraeus Club Academy (LouLou is Present) με υπερβατική διάθεση, jazz, mimimal, ηλεκτρονικά και κινηματογραφικά ηχοχρώματα.