Rock by The Stranglers!

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το "Piraeus 117 Academy" φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου.

Rock by The Stranglers!

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το "Piraeus 117 Academy" φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου.

Rock by The Stranglers! - εικόνα 1

Μέσα από μια πορεία τεσσάρων δεκαετιών, αυτό που μένει ανέγγιχτο είναι ένα rock αυθεντικό και ζωντανό, που βρίσκει το καλύτερο αντίκρισμά του –πέρα από την κλασική original δισκογραφία– πάνω στη σκηνή. Οι Stranglers είναι –και ήταν– γκρουπ των live. Καθ’ όλη την πορεία τους ξεπερνούσαν με ευκολία οποιαδήποτε επικαιρική ταμπέλα, έδιναν rock επιθετικό και άγριο, ακατέργαστο και δύσμορφο, πλην όμως εύστοχο και μουσικά πολυστιλιστικό, σηματοδοτώντας έτσι και κατακτώντας μια ευδιάκριτη και ξεχωριστή θέση στη νεότερη ιστορία της urban ηλεκτρικής μουσικής. Αυτοί είναι οι παλιοί καλοί Stranglers, ο Jean-Jacques Burnel (μπάσο, φωνή), ο Jet Black (ντραμς) και ο Dave Greenfield (πλήκτρα, φωνή) που θα ακούσουμε στο «Piraeus 117 Academy» στις 20/11.

Περισσότερες πληροφορίες

The Stranglers

  • Rock-pop-folk

Ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στην ιστορία του νεότερου σκληρού rock ήχου. Με πρωταγωνιστές τους Jean-Jacques Burnel (μπάσο, φωνή), Jet Black (ντραμς) και Dave Greenfield (πλήκτρα, φωνή).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O πρωτοποριακός γερμανικός θίασος Novoflot για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τα καινοτόμα έργα "Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές" και "Η όπερα #2 – Στα σχοινιά" θα παρουσιαστούν στο ΚΠΙΣΝ.

23/09/2022

Το Guitarte ensemble σε ένα "ρεμπέτικο ταξίδι" απ’ την Σμύρνη ως τον Πειραιά και την Αθήνα

Με όχημα τον ήχο της κιθάρας και videos με αφηγήσεις των μεγάλων ιστοριών του Ρεμπέτικου, το σύνολο μετατρέπει τη σκηνή του Lux Athens σε Καφέ Αμάν.

"Η καρδιά του Σοπέν θα χτυπήσει στο Ηρώδειο": Μια συναυλία για καλό σκοπό

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή Καρδιολογίας Παύλου Κ. Τούτουζα.

Το "Ολύμπια" γράφει την επόμενη σελίδα της ιστορίας του

Μετά την επιτυχημένη περσινή επανεκκίνησή του Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου "Μαρία Κάλλας", ο Ολιβιέ Ντεκότ ξεδιπλώνει τον ποικιλόμορφο προγραμματισμό του για την καλλιτεχνική περίοδο 2022-23.

Οι διεθνείς συναυλίες της εβδομάδας

Ετοιμαζόμαστε για μια μουσική εβδομάδα γεμάτη προγραμματικούς προβληματισμούς για γερούς λύτες.

Το "Πνευματικό Εμβατήριο" του Άγγελου Σικελιανού και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Συνεχίζοντας η Εθνική Λυρική Σκηνή για δεύτερη χρονιά το αφιέρωμα στον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα συνθέτη, παρουσιάζει -στο πρώτο μέρος- το ορατόριό του Πνευματικό Εμβατήριο σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού, καθώς και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του σε ποίηση επίσης μεγάλων Ελλήνων ποιητών, στο δεύτερο μέρος.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στο "Κατράκειο", μπροστά σε πιστό και ενθουσιώδες κοινό

Σε μια χορταστική συναυλία με δύο διαφορετικά μα αλληλοσυμπληρούμενα πρόσωπα, ευτύχησε να παίξει μπροστά σε κόσμο που έχει μεγαλώσει με τους δίσκους του, μα και σε νεότερους που δείχνουν να τον ακολουθούν σταθερά.