12 ξεχωριστές συναυλίες για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα, η μουσική κίνηση στην πόλη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης.

12 ξεχωριστές συναυλίες για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα, η μουσική κίνηση στην πόλη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης.

Γιώργος Μαργαρίτης-Ραλλία Χρηστίδου Σε συνέχεια μιας πετυχημένης χειμερινής σεζόν και ομοίως πετυχημένων καλοκαιρινών εμφανίσεων, οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες παίζουν και στη γειτονιά μας. (Θέατρο Αττικού Άλσους, 22)

12 ξεχωριστές συναυλίες για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου - εικόνα 1

Tiger Lillies Το γνωστό μας – και ιδιαίτερα αγαπητό – λονδρέζικο ανατρεπτικό συγκρότημα έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά με τίτλο «Madame Piaf». Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα... (Κηποθέατρο Παπάγου, 23)

Clutch Mία βραδιά αγνού rock ’n’ roll με το σπουδαίο συγκρότημα απο το Μέριλαντ να επιστρέφει στη χώρα μας έχοντας στις αποσκευές του το “Psychic Warfare”, ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της καριέρας του. (Gazi, 24)

12 ξεχωριστές συναυλίες για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου - εικόνα 2

Jello Biafra Έχει κινηθεί πρωτοποριακά και αντισυμβατικά, είναι πολιτικοποιημένος και ακτιβιστής, έγραψε ένα θρυλικό κεφάλαιο στην ιστορία του punk με τους Dead Kennedys. Κατά κάποιο τρόπο, ως όνομα και μόνο, εγκαινιάζει πρόωρα τη χειμερινή rock περίοδο. (Gagarin, 24)

Σωκράτης Μάλαμας Με τίτλο «Πως λαβώνεται ο χρόνος» και με πολλά τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο στα live. (Ελευσίνα, 24)

Encardia Με ιδιαίτερη και σταθερή προσήλωση στην πλούσια παραδοσιακή μουσική της Κάτω Ιταλίας, το γκρουπ μας ταξιδεύει στις περιοχές του Salento και στα μέρη που μιλούν ακόμη γκρεκάνικα. (Κηποθέατρο Παπάγου, 25)

Tango Orchestras de Atenas Οι καταξιωμένες ορχήστρες Tanguerissimo και Tango Evocation συναντιούνται σε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στον κόσμο του tango – με ελεύθερη είσοδο. (Θέατρο Αττικού Άλσους, 29)

12 ξεχωριστές συναυλίες για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου - εικόνα 3

Σταμάτης Κραουνάκης Με αρχηγό τον έρωτα και με μέσον τραγούδια που πέρασαν μέσα από τρεις γενιές, η πετυχημένη παράσταση «Όλοι ένα – Φίλα με» περιοδεύει. (Νέα Μάκρη, 30)

Mastodon Αποχαιρετισμός στο rock καλοκαίρι με μια από τις εξέχουσες μεταλλικές μπάντες παντός καιρού και κάθε εποχής. (Πειραιώς 117 Academy, 30)

12 ξεχωριστές συναυλίες για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου - εικόνα 4

Εννέα και πέντε Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές, το σπουδαίο μουσικοθεατρικό έργο των Παπακωνσταντίνου, Θηβαίου, Ιωάννου, Βούλγαρη αποχαιρετά το αθηναϊκό κοινό με μία μεγάλη και μοναδική παράσταση. (Ηρώδειο, 30)

Onirama Το αγαπημένο pop συγκρότημα σε μια εφ' όλης της ύλης συναυλία. Μόνο επιτυχίες... (Θέατρο Αττικού Άλσους, 31)

Μελίνα Κανά & ο Γόης του Θησείου Μια μεγάλη συναυλία της ξεχωριστής τραγουδίστριας με εφ’ όλης της ύλης υλικό και με συμμέτοχες τις Φωτεινή Βελεσιώτου, Ματούλα Ζαμάνη, Λιζέτα Καλημέρη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μάρθα Φριντζήλα. (Τεχνόπολη, 31)

Περισσότερες πληροφορίες

Onirama

  • Ελληνική

Oι «πρίγκιπες της ελληνικής ποπ» τραγουδούν τις επιτυχίες τους. Με την ανεξάντλητη και εντυπωσιακή τους ενέργεια, οι ONIRAMA για ακόμα μια φορά θα μας παρασύρουν σε ένα μοναδικό πάρτυ, «ανακατεύοντας» μελωδίες, ήχους και διαφορετικές μουσικές εποχές και γεμίζοντας τις βραδιές μας με καλά τραγούδια, ρυθμό και χορό.

Testament

  • Rock-pop-folk

Από τα πιο σημαντικά thrash metal groups της Δυτικής Ακτής, με καινούργιο υλικό στα σκαριά και με full speed στη μουσική τους.

Γιώργος Μαργαρίτης, Ραλλία Χρηστίδου

  • Ελληνική

Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής σε μια δημιουργική σύμπραξη με μία από τις πιο ξεχωριστές νεότερες παρουσίες του σύγχρονου τραγουδιού μας.

Σωκράτης Μάλαμας

  • Ελληνική

Με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στο χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από το κοινό, αλλά συστήνονται κάθε φορά εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με τη διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής.

Mastodon

  • Rock-pop-folk

Η καλύτερη metal μπάντα της εποχής μας σε ένα δυνατό live.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.