Η πλατεία που ροκάρει

Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού

Η πλατεία που ροκάρει

Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού

Η πλατεία που ροκάρει - εικόνα 1

Το παλιό και το νέο (μπορείς να το πεις κι έτσι!) αίμα της ελληνικής rock σκηνής συνευρίσκεται για μια βραδιά (16/6) στην Πλατεία Νερού σε μια πραγματικά φεστιβαλική (γιορταστική) συναυλία με οργασμικές μουσικές που, πολύ φυσιολογικά, εκτείνονται πέρα από τα όρια του «κλασικού» rock και της σχετικής αντίληψης. Είναι γιατί ο «μετρ» Γιάννης Αγγελάκας έχει προχωρήσει προ πολλού τις μουσικές του αναζητήσεις πέρα από τις απλές rock φόρμες και έχει φτάσει σε συναρπαστικά σημεία. Είναι γιατί οι Villagers of Ioannina City έχουν βρει τον χαρακτηριστικά ψυχεδελότροπο μουσικό τους δρόμο πάνω και μέσα από την παράδοση – και έχουν κατακτήσει την επιτυχία. Είναι γιατί ο Παύλος Παυλίδης έχει χτίσει τον δικό του μουσικό κόσμο και τον προβάλλει όμορφα μέσα από ηχητικά B-Movies. Είναι γιατί οι Holy Thee Strangers μοιάζουν με σούπερ γκρουπ. Είναι, τέλος, γιατί γκρουπ όπως οι Sleepin’ Pillow και μουσικοί όπως ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης ψάχνουν τους δικούς τους δρόμους. Για όλα αυτά τα παραπάνω, η πλατεία Νερού ροκάρει.

Περισσότερες πληροφορίες

Αγγελάκας, VIC, Παυλίδης κ.ά.

  • Rock-pop-folk

Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια all star συνάντηση. Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης σε ένα εκρηκτικό live.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Μέγαρο Μουσικής ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Νίκος Σταμούλος στον κύκλο δράσεων "Φωνές του φθινοπωρινού δάσους".

29/09/2022

Λευτέρη Βενιάδη, τι είναι για σένα η "Αλληλεγγύη" και γιατί έχει ρεμπέτικο ήχο;

Μιλήσαμε με τον συνθέτη για το πρότζεκτ "Τι είναι Αλληλεγγύη;" που παρουσιάζει με τη σκηνογράφο Barbara Ehnes στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο οποίο γράφει το soundtrack των αλληλέγγυων παντρεύοντας σύγχρονη μουσική με ρεμπέτικα κομμάτια.

Πέθανε ο ράπερ Coolio

Έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή ο βραβευμένος ράπερ, σε ηλικία 59 ετών.

Το μουσικό ταξίδι των Portico Quartet περνάει από την Αθήνα

Το βρετανικό κουαρτέτο επιστρέφει στο Piraeus Club Academy (LouLou is Present) με υπερβατική διάθεση, jazz, mimimal, ηλεκτρονικά και κινηματογραφικά ηχοχρώματα.

Τάνια Τσανακλίδου: "Ήμασταν τόσο τυχεροί όσοι γνωρίσαμε τον Γιάννη Σπανό"

Σχεδόν μισό αιώνα από την πρώτη τους γνωριμία και 40 χρόνια μετά τον πρώτο τους κοινό δίσκο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια τιμά την παρακαταθήκη του σπουδαίου συνθέτη στήνοντας μια βραδιά που νιώθει ότι του τη χρωστάει.

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.