Όλοι μαζί προσφέρουμε!

Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.

Όλοι μαζί προσφέρουμε!

Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.

Όλοι μαζί προσφέρουμε! - εικόνα 1

Μια μεγάλη συναυλία, με μεγάλα τραγούδια και μεγάλα ονόματα. Αυτό που δεσπόζει όμως είναι η μεγάλη τέχνη του Σταύρου Ξαρχάκου και η δική μας διάθεση για προσφορά. Αμφότερα, με πλήρη ανιδιοτέλεια. Το «Όλοι μαζί μπορούμε» στην προσπάθεια για ενίσχυση των συνανθρώπων μας, απευθύνθηκε στον μεγάλο μας συνθέτη για μια μεγάλη συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο και αυτός έδωσε τα σπουδαία τραγούδια του, που αποτελούν μια εναργή εικόνα της ανθρωπιάς μας και του πολιτισμού μας. Η Χάρις Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαϊα τραγουδούν Ξαρχάκο στο Καλλιμάρμαρο (16/6) και ο κόσμος προσφέρει...

Περισσότερες πληροφορίες

Σταύρος Ξαρχάκος - Όλοι Μαζί Μπορούμε

  • Ελληνική

Μια μεγάλη συναυλία, στην προσπάθεια για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας, με τους Χαρούλα Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτη Κραουνάκη, Μανώλη Μητσιά, Γιώργο Νταλάρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Ηρώ Σαΐα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2022

"Γαλλική μουσική για έξι" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πιανίστα Δανάη Καρά και το Κουιντέτο Πνευστών "Αίολος" σε μια βραδιά με φινέτσα και φαντασία.

Τι θα δούμε στο Jazzét αυτή την εβδομάδα

Τέσσερα βράδια γεμάτα τζαζ μουσική από σπουδαίους καλλιτέχνες σε έναν συνδυασμό γνώριμου ρεπερτορίου και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων.

Nathalie Lermitte: "Νομίζω ότι έχω αυτή την υπερβολική πλευρά της Πιάφ"

Η πρωταγωνίστρια του "Piaf! The Show", που έρχεται στο Christmas Theater, μιλά για το πόσο εύκολο είναι τελικά να υποδυθεί κανείς μια από τις μεγαλύτερες φωνές στον κόσμο.

Όπερα και τρανς ορατότητα: παραιτήθηκε η σύμβουλος παραγωγής της "Στρέλλα", Κάθρην Ράιλυ

Η επιλογή ενός cis άντρα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας παραγωγής της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ,, σε σκηνοθεσία Γ. Κουτλή, αναδεικνύει νέους προβληματισμούς για ζητήματα ορατότητας και συμπερίληψης της τρανς κοινότητας.

Από το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στο "Half Note" δεν θα χάσουμε ούτε μισή νότα

Το line-up των καλλιτεχνών που απαρτίζουν την ατζέντα του Οκτωβρίου στο γνωστό jazz club είναι ένας καλός λόγος να μην χάσετε ούτε... νότα.

Ένα Πορτρέτο του Συνθέτη Περικλή Κούκου στο Ωδείο Αθηνών

Το Ωδείο Αθηνών συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά πορτρέτων επιφανών συνθετών της εποχής μας με τη σκυτάλη να παίρνει ο Περικλής Κούκος.