Ακυρώθηκε η συναυλία του Michel Camilo

Λόγω αδυναμίας του καλλιτέχνη να ταξιδέψει, η αυριανή συναυλία του Michel Camilo στο GAZARTE ακυρώνεται.

Ακυρώθηκε η συναυλία του Michel Camilo

Λόγω αδυναμίας του καλλιτέχνη να ταξιδέψει, η αυριανή συναυλία του Michel Camilo στο GAZARTE ακυρώνεται.

Ακυρώθηκε η συναυλία του Michel Camilo - εικόνα 1

Από την επαφή των δαχτύλων του στα πλήκτρα δεν γίνεται φανερή μόνο η εκπληκτική δεξιοτεχνία του αλλά και ο πλούσιος (συν)αισθηματικός του κόσμος. Ο πιανίστας Μισέλ Καμίλο είναι μια προεξάρχουσα φυσιογνωμία της σύγχρονης latin jazz σχεδόν από τότε που εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη, στα τέλη των ‘70’s, και η γραφή του έδινε σουξέ για τους Manhattan Transfer και την ορχήστρα του Ντίζι Γκιλέσπι. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο πιανίστας από τον Άγιο Δομίνικο συνέπτυξε την τζαζική, την κλασική και την λατινογενή συνθετική / αυτοσχεδιαστική του τεχνοτροπία σε ένα μουσικό σώμα που εκπλήσσει με την ερμηνευτική του διαύγεια και ευαισθησία και γίνεται αγαπητό από κοινό και κριτικούς. Τον σπουδαίο αυτό πιανίστα θα ακούσουμε 21/5 στο “Gazarte”.

Περισσότερες πληροφορίες

Michel Camillo (ακυρώθηκε)

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ο διάσημος πιανίστας και συνθέτης, θρυλική μορφή της σύγχρονης latin jazz, ο πολυβραβευμένος μάγος των πλήκτρων και φανταστικός αυτοσχεδιαστής, σε μια σόλο εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι θρυλικοί Megadeth επιστρέφουν στην Αθήνα για λογαριασμό του Release Athens 2024

Η μπάντα του "αρχιτέκτονα" Dave Mustaine επιστρέφει στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια για να παρουσιάσουν ένα show γεμάτο τραγούδια-ύμνους.

Οι Still Corners επιστρέφουν στο "Gagarin 205"

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού έρχονται στην Αθήνα στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπουμ τους "Dream Talk", που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή: Βραδιές μυσταγωγίας, με θαυμαστές φωνητικές μεταμορφώσεις

Οι δύο αδερφές από την Ξάνθη εξαφανίζουν τα συνήθη όρια του μουσικού χωροχρόνου, προτείνοντας μια φανταστική περιπλάνηση με σημείο εκκίνησης τη σκηνή του "six d.o.g.s.". Κι αν η βεντάλια της παράστασης κάπου παρανοίγει σε έκταση, το ταλέντο τους είναι πάντα εκεί, έτοιμο να αποκαταστήσει τη δέσμευσή σου σε όσα παρουσιάζουν.

Ο Κωνσταντίνος Χατζής για την "ποίηση" του Αισχύλου, του Σοφοκλή και του Κουμεντάκη

Ο πάντα ανήσυχος σκηνοθέτης γράφει στο "α" για την πρωτότυπη θεατρική-μουσική performance "Επτά επί Θήβας – Αντιγόνη" σε μουσική του Γιώργου Κουμεντάκη.

Ένα γεμάτο συναυλιακό τριήμερο στο "Jazzet"

Η σκηνή του "Jazzet" υποδέχεται το "ελληνικό" τρίο του πιανίστα και συνθέτη Γεώργιο Τσώλη, το Alexandros Affolter Quartet και μία βραδιά αφιερωμένη στη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Το Needless Slam φέρνει τον Daniel Wang στο Ρομάντσο

Το πρώτο club night της &beyond στήνει ένα μαραθώνιο πάρτι με δύο stages και οκτώ ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής.