Μια εκδήλωση του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας

Ο Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας σας προσκαλεί σε μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά την Τετάρτη 20 Απριλίου, ώρα 21.00, στον υπέροχο χώρο του "El Convento Del Arte "

Μια εκδήλωση του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας

Ο Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας σας προσκαλεί σε μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά την Τετάρτη 20 Απριλίου, ώρα 21.00, στον υπέροχο χώρο του "El Convento Del Arte " (Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο)

Μια εκδήλωση του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας - εικόνα 1

Η performer Ιωάννα Σεβοπούλου ερμηνεύει σε τέσσερις γλώσσες τραγούδια από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο, παρουσιάζοντας ένα ακουστικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα με τη συνοδεία πιάνου και σαξοφώνου. Τιμή κατ' άτομο με φαγητό και ποτό: 40 ευρώ Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του υπό διαμόρφωση Μουσείου «Μαρία Κάλλας». Λόγω της περιορισμένης χωριτικότητας παρακαλούμε την άμεση τηλεφωνική κράτηση για αριθμό ατόμων/ τραπεζιών. Τηλ. επικοινωνίας: 6972440669, 6944320010, 6981055282, 6972102602

Περισσότερες πληροφορίες

Ιωάννα Σεβοπούλου

  • Κινηματογραφική

Ερμηνεύει σε τέσσερις γλώσσες τραγούδια από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο με τη συνοδεία πιάνου και σαξοφώνου. Τα έσοδα διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση του υπό διαμόρφωση Μουσείου «Μαρία Κάλλας».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Αντρέι - Ρέκβιεμ Σε Οκτώ Σκηνές": Εντυπώσεις από μια απαιτητική, μα ουσιαστική βραδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Χρησιμοποιώντας ένα πρωτότυπο κείμενο του Παντελή Μπουκάλα, η συνθέτρια Δήμητρα Τρυπάνη τίμησε το έργο και τις ανησυχίες του Αντρέι Ταρκόφσκι με μια "παράσταση ήχου" μεταξύ θεάτρου, όπερας και συναυλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
03/10/2022

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Εφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου ο αγαπημένος ερμηνευτής Σταμάτης Κόκοτας, σε ηλικία 85 ετών.

Η καρδιά της μουσικής χτυπάει στο "Ολύμπια"

Το εμβληματικό θέατρο θα φιλοξενήσει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο 2022-23 έναν φιλόδοξο προγραμματισμό, με την υπογραφή του Ολιβιέ Ντεκότ.

Η Anneke Van Giersbergen γυρίζει την Ελλάδα

Μια ακουστική περιοδεία σε που θα περάσει από Ξάνθη, Καστοριά, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Το Μέγαρο Μουσικής ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Νίκος Σταμούλος στον κύκλο δράσεων "Φωνές του φθινοπωρινού δάσους".

Λευτέρη Βενιάδη, τι είναι για σένα η "Αλληλεγγύη" και γιατί έχει ρεμπέτικο ήχο;

Μιλήσαμε με τον συνθέτη για το πρότζεκτ "Τι είναι Αλληλεγγύη;" που παρουσιάζει με τη σκηνογράφο Barbara Ehnes στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο οποίο γράφει το soundtrack των αλληλέγγυων παντρεύοντας σύγχρονη μουσική με ρεμπέτικα κομμάτια.

Πέθανε ο ράπερ Coolio

Έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή ο βραβευμένος ράπερ, σε ηλικία 59 ετών.