Οδηγός Μουσικής

Μπάμπης Παπαδόπουλος: Ακουστική ιστορία

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος «δένει» τη χαρά με τον πόνο στο “Acoustic Set” που παρουσιάζει με τους φίλους του στο «Ίλιον plus» (24/3).

Μπάμπης Παπαδόπουλος: Ακουστική ιστορία

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος «δένει» τη χαρά με τον πόνο στο “Acoustic Set” που παρουσιάζει με τους φίλους του στο «Ίλιον plus» (24/3).

Μπάμπης Παπαδόπουλος: Ακουστική ιστορία - εικόνα 1

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος προσεγγίζει τον (μουσικό;) κόσμο μέσα από τη γνώση, την κατανόηση και την αγάπη. Μεταφέρει με την κιθάρα και τις μουσικές του μνήμες και στιγμές που όλοι έχουμε βιώσει κάπως, αναδιατάσσοντάς τις έτσι που να αποτελούν μια καινούρια, δική του ιστορία. Έτσι συμβαίνει κάθε φορά, με κάθε δίσκο ή με κάθε live του, απόσταγμα μιας πορείας από τότε που ήταν με τις Τρύπες (κι εμείς ψάχναμε ν’ ακούσουμε Marc Ribot) μέχρι σήμερα που, πολύ φυσιολογικά και φυσικά, «δένει» τη χαρά με τον πόνο: στο “Acoustic Set” που θα δώσει με τους φίλους του στο «Ίλιον plus» για μια ακόμα φορά (24/3).

Περισσότερες πληροφορίες

Μπάμπης Παπαδόπουλος

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ένα «acoustic set» με αποσπάσματα από την προσωπική δισκογραφική πορεία του ξεχωριστού κιθαρίστα. Μαζί του στη σκηνή οι μουσικοί που συμμετείχαν στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον πόνο είν' η χαρά, μες στη χαρά είν' ο πόνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το μήνυμα του Nicko McBrain των Iron Maiden ενόψει της συναυλίας τους στο Ολυμπιακό Στάδιο

Ο εμβληματικός ντράμερ των Iron Maiden, Nicko McBrain ανυπομονεί για τον ερχομό του συγκροτήματος στην Ελλάδα.

30 Χρόνια Sani Festival

Θρύλοι της jazz, pop, rock μουσικής σκηνής, ανεβαίνουν τον Ιούλιο τον λόφο της Σάνης.

Ejekt 2022: Οι Muse αποθεώθηκαν στο ΟΑΚΑ

Βρεθήκαμε στη μοναδική μέρα διεξαγωγής του φεστιβάλ, η οποία μας χάρισε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σόου του 2022, παρά το… στριμωξίδι.

Σπουδαίοι βιολιστές (Λοζάκοβιτς, Μπράουνσταϊν) στις φεστιβαλικές εμφανίσεις ελληνικών ορχηστρών (ΚΟΘ, Συμφωνική ΕΡΤ)

Δύο διάσημοι βιολιστές έκλεψαν τις εντυπώσεις στις πρώτες τακτικές συναυλίες ελληνικών ορχηστρικών συνόλων στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών.

Συναυλιακά ραντεβού στην Τεχνόπολη

Άλλο ένα καλοκαίρι που σφύζει ζωή και φέρνει ξανά κοντά μας συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, κινηματογραφικές προβολές και εκθέσεις στην καρδιά της Αθήνας.