Μπάμπης Παπαδόπουλος: Ακουστική ιστορία

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος «δένει» τη χαρά με τον πόνο στο “Acoustic Set” που παρουσιάζει με τους φίλους του στο «Ίλιον plus» (24/3).

Μπάμπης Παπαδόπουλος: Ακουστική ιστορία

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος «δένει» τη χαρά με τον πόνο στο “Acoustic Set” που παρουσιάζει με τους φίλους του στο «Ίλιον plus» (24/3).

Μπάμπης Παπαδόπουλος: Ακουστική ιστορία - εικόνα 1

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος προσεγγίζει τον (μουσικό;) κόσμο μέσα από τη γνώση, την κατανόηση και την αγάπη. Μεταφέρει με την κιθάρα και τις μουσικές του μνήμες και στιγμές που όλοι έχουμε βιώσει κάπως, αναδιατάσσοντάς τις έτσι που να αποτελούν μια καινούρια, δική του ιστορία. Έτσι συμβαίνει κάθε φορά, με κάθε δίσκο ή με κάθε live του, απόσταγμα μιας πορείας από τότε που ήταν με τις Τρύπες (κι εμείς ψάχναμε ν’ ακούσουμε Marc Ribot) μέχρι σήμερα που, πολύ φυσιολογικά και φυσικά, «δένει» τη χαρά με τον πόνο: στο “Acoustic Set” που θα δώσει με τους φίλους του στο «Ίλιον plus» για μια ακόμα φορά (24/3).

Περισσότερες πληροφορίες

Μπάμπης Παπαδόπουλος

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ένα «acoustic set» με αποσπάσματα από την προσωπική δισκογραφική πορεία του ξεχωριστού κιθαρίστα. Μαζί του στη σκηνή οι μουσικοί που συμμετείχαν στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον πόνο είν' η χαρά, μες στη χαρά είν' ο πόνος».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οπερατική απόδραση στην Πράγα: "Ο μακρινός ήχος" του Σρέκερ και ο "Ιακωβίνος" του Ντβόρζακ

Η Πράγα έχει μία αξιοζήλευτη λυρική ζωή που εκτυλίσσεται σε τρεις ιστορικές σκηνές, το Εθνικό Θέατρο (Narodni divadlo), την Κρατική Όπερα (Statni opera) και το Θέατρο των Τάξεων (Stavovske divadlo).

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
12/08/2022

Ο Andrea Bocelli στο Sani Festival

Ο γνωστός τενόρος Andrea Bocelli υπογράφει την τελευταία ημέρα του εορταστικού Sani Festival στο Sani Resort.

Συναυλιακό αφιέρωμα στη Σμύρνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Μαραθώνα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, μάς προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού.

Φεστιβάλ "Στη σκιά των Βράχων" με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Η καλλιτεχνική τριάδα αποτελούμενη από τους Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλιακή βραδιά "Στη Σκιά των βράχων".

To "Anime" του Φοίβου Δεληβοριά στην Τεχνόπολη

Η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση του άλμπουμ του γνωστού καλλιτέχνη στην Τεχνόπολη από μία ομάδα ταλαντούχων συντελεστών.

Οι εκρηκτικοί Clamm τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Η αυστραλιανή μπάντα ανεβαίνει στη σκηνή της Death Disco και παρουσιάζει το νέο της δισκογραφικό υλικό, συνοδευόμενοι από τους Kidney Black και τους Frenzee.