Η Marina και τα διαμάντια της!

Η δική μας Μαρίνα Διαμαντή / Marina and the Diamonds έρχεται πρώτη φορά στη χώρα μας, στο «Πειραιώς 117 Academy» (5/3).

Η Marina και τα διαμάντια της!

Η δική μας Μαρίνα Διαμαντή / Marina and the Diamonds έρχεται πρώτη φορά στη χώρα μας, στο «Πειραιώς 117 Academy» (5/3).

Η Marina και τα διαμάντια της! - εικόνα 1

Τα τελευταία χρόνια έχει γεμίσει το βρετανικό electro-pop σκηνικό με ωραία χιτάκια, και –δικαίως– θεωρείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα ονόματα της διεθνούς pop. Η Μαρίνα Διαμαντή, γεννημένη στην Ουαλία, έχει ελληνική καταγωγή από πατέρα – όμως η ίδια θέλει οι ρίζες της να πηγαίνουν πολύ πιο πίσω, στην αρχαία Ελλάδα! Η φωνή τής Marina and the Diamonds –αυτό είναι το πλήρες καλλιτεχνικό της όνομα– (περι)έχει μια μαγική διάσταση και η σκηνική της attitude της, που εκτείνεται σε μια γκάμα από Annie Lennox έως Lady Gaga, την κάνει να ξεχωρίζει. Ο τρίτος της δίσκος (το περσινό «Froot») της δίνει ένα ακόμα πιο έντονο indie χρώμα. Η Marina and the Diamonds έρχεται πρώτη φορά στη χώρα μας, στο «Πειραιώς 117 Academy» (5/3).

Περισσότερες πληροφορίες

Marina and the Diamonds

  • Rock-pop-folk

Η ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτρια από την Ουαλία που συγκαταλέγεται στα πιο hot ονόματα της pop μουσικής δίνει ένα μοναδικό σόου για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ανοίγει η Ilia Darlin.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams στο Rockwave 2023 είναι γεγονός!

Κρατώντας την υπόσχεση που μας έδωσε το 2015, επιστρέφει στο "TerraVibe Park", με αφορμή την κυκλοφορία του "XXV" και για να γιορτάσει 25 χρόνια πορείας.

02/12/2022

Spotify, πώς μας ξεμπρόστιασες έτσι;

Η μελωδία της αυτογνωσίας περιλαμβάνει αρκετά αναπάντεχα ακούσματα καθώς το Spotify με τις ανασκοπήσεις του μας έβγαλε όλους...σχιζοφρενείς.

Οι Helloween είναι το δεύτερο όνομα του Release Athens 2023

Οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες του ευρωπαϊκού power metal έρχονται τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού.

Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

Demetria: Θέρμη και ενθουσιασμός στο "six d.o.g.s" για την 22χρονη τραγουδοποιό

Με δεδομένο ότι μένει στην Κέρκυρα, ήταν μια σπάνια συναυλιακή βραδιά. Και παρουσίασε τα τραγούδια του φετινού "Pillow Shifter" ζωντανεύοντας επί σκηνής όλες τους τις πτυχές, μα και τον πλούσιο τους ήχο.

Venerate Industries: Ένα μοναδικό live show στο Fuzz με ελεύθερη είσοδο

Μια ευκαιρία για ανακεφαλαίωση όλων όσων έχουν γίνει αυτά τα 2 τελευταία χρόνια.

Το σχήμα του Mιχάλη Καλκάνη για πρώτη φορά στη σκηνή του "Half Note"

O χαρισματικός κοντραμπασίστας θα παρουσιάσει το άλμπουμ "Emotions" και θα μας ξεναγήσει μαζί με το Mihalis Kalkanis Group στον εύθραυστο ηχόκοσμό του.