Μεγάλη εορταστική συναυλία στο Μπάντμιντον

Με συμβολική είσοδο μόνο € 1, τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ θα παρουσιάσουν τη μεγάλη εορταστική συναυλία τους την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30 στο θέατρο Badminton.

Μεγάλη εορταστική συναυλία στο Μπάντμιντον

Με συμβολική είσοδο μόνο € 1, τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ θα παρουσιάσουν τη μεγάλη εορταστική συναυλία τους την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30 στο θέατρο Badminton.

Μεγάλη εορταστική συναυλία στο Μπάντμιντον - εικόνα 1

Υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού, τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ παρουσιάζουν ένα εορταστικό πρόγραμμα με τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, άριες και χορωδιακά από διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Τραγουδούν η υψίφωνος Βάσια Ζαχαροπούλου, η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη και ο βαθύφωνος Αλέξανδρος Σταυρακάκης. Προσκεκλημένος, ο σαξοφωνίστας Δημήτρης Τσάκας. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Μανώλης Καλομοίρης. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΡΤ 2.

Περισσότερες πληροφορίες

Μεγάλη εορταστική συναυλία

  • Χριστουγεννιάτικα

Υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού, τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ παρουσιάζουν ένα εορταστικό πρόγραμμα με τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, άριες και χορωδιακά από διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Τραγουδούν η υψίφωνος Βάσια Ζαχαροπούλου, η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη και ο βαθύφωνος Αλέξανδρος Σταυρακάκης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Helloween είναι το πρώτο όνομα του Release Athens 2023

Οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες του ευρωπαϊκού power metal έρχονται τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού.

02/12/2022

Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

Demetria: Θέρμη και ενθουσιασμός στο "six d.o.g.s" για την 22χρονη τραγουδοποιό

Με δεδομένο ότι μένει στην Κέρκυρα, ήταν μια σπάνια συναυλιακή βραδιά. Και παρουσίασε τα τραγούδια του φετινού "Pillow Shifter" ζωντανεύοντας επί σκηνής όλες τους τις πτυχές, μα και τον πλούσιο τους ήχο.

Venerate Industries: Ένα μοναδικό live show στο Fuzz με ελεύθερη είσοδο

Μια ευκαιρία για ανακεφαλαίωση όλων όσων έχουν γίνει αυτά τα 2 τελευταία χρόνια.

Το σχήμα του Mιχάλη Καλκάνη για πρώτη φορά στη σκηνή του "Half Note"

O χαρισματικός κοντραμπασίστας θα παρουσιάσει το άλμπουμ "Emotions" και θα μας ξεναγήσει μαζί με το Mihalis Kalkanis Group στον εύθραυστο ηχόκοσμό του.

Imagine Dragons: Άνοιξε η προπώληση για τη συναυλία στην Αθήνα

To "Mercury World Tour" θα κάνει στάση στο ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο του ΄23.

Δημήτρης Μαραγκόπουλος, Σαβίνα Γιαννάτου & Δώρος Δημοσθένους μας ξεναγούν στη "Λιλιπούπολη"

Τα τραγούδια της θρυλικής ραδιο-σειράς του Τρίτου Προγράμματος, που συνδέθηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι, ξαναζούν στην αίθουσα "Αλεξάνδρα Τριάντη" του Μεγάρου Μουσικής, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4/12.