Τζίμης Πανούσης & Μουσικές Ταξιαρχίες: Χειμερινή επίθεση μια μέρα αργότερα!

Για καθαρά τεχνικούς λόγους, η πρεμιέρα καθυστερεί μια μέρα. Έτσι, η χειμερινή επίθεση του Τζιμάκου και των Ταξιαρχιών κατά του μορφώματος που ονομάζεται "MasturNation HellAss" στο "Gagarin 205" ξεκινάει από 5/12 για 10 παραστάσεις...

Τζίμης Πανούσης & Μουσικές Ταξιαρχίες: Χειμερινή επίθεση μια μέρα αργότερα!

Όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια για τις 4/12, εννοείται πως μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε άλλη μέρα. Παραστάσεις,αντικαταθλιπτικές, αντικαθεστωτικές και αντιευρωπαικές (με τη ναζιστική έννοια του όρου) είναι αυτές που θα δούμε στο "Gagarin 205" από 5/12 έως 9/1. Οι παραστάσεις τιτλοφορούνται "MasturNation HellAss: η τρύπα της Κολάσεως", και έχουν να κάνουν με την γενικότερη πάντα παρούσα κατάσταση. Όλα περνάνε από την... κρισάρα του Τζίμη Πανούση: Αλέξης, Φίλης, αριστεροδεξιές δράσεις κ.λπ. Καθώς τα κομματόσκυλα συνεχίζουν το πλιάτσικο πάνω στα ερείπια της νέας Ελλάδας, οι Ταξιαρχίες τραγουδούν, προζάρουν, βιντεολογούν σατιρίζοντας τον πολιτικό ορθολογισμό, την λιμπιντοφοβία και την φασιστική ομοιομορφία απο το Disco Tsoutsouni μέχρι τον Νεοέλληνα. Μόνο για δέκα παραστάσεις

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου Παρασκευή 11 Σάββατο 12 Δεκεμβρίου Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Δεκεμβρίου Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Ιανουαρίου Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Ιανουαρίου ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις ανάγκες της βραδιάς αυτής, ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά με περιορισμένες θέσεις καθήμενων και τραπέζια. Για κράτηση τραπεζιών επικοινωνείτε με το 6946651878

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίμης Πανούσης & Μουσικές Ταξιαρχίες

  • Rock-pop-folk

«Masturnation Hellass: η τρύπα της κολάσεως». Από το χρονοντούλαπο της ιστορίας στη σκηνή για δέκα παραστάσεις αντικαταθλιπτικές, αντικαθεστωτικές και αντιευρωπαϊκές (με τη ναζιστική έννοια του όρου).

Τζίμης Πανούσης & Μουσικές Ταξιαρχίες

  • Rock-pop-folk

«Masturnation Hellass: η τρύπα της κολάσεως». Από το χρονοντούλαπο της ιστορίας στη σκηνή, για δέκα παραστάσεις αντικαταθλιπτικές, αντικαθεστωτικές και αντιευρωπαϊκές (με τη ναζιστική έννοια του όρου).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η πελώρια δεξαμενή της κινηματογραφικής μουσικής είναι το δημιουργικό έναυσμα των Cinema Paradiso Project

Με αφορμή τις εμφανίσεις τους μιλήσαμε μαζί τους για το πώς πήραν το όνομά τους, για τη σχέση τους με τη μουσική σκηνή του Half Note και την καθοριστική συνάντησή τους με τον Ennio Morricone, αλλά και για την επόμενη εμφάνισή τους στο Half Note Jazz Club, το Φεβρουάριο, μια latin κινηματογραφική βραδιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ
05/12/2022

Οι DakhaBrakha έρχονται από το Κίεβο με αγάπη

Το διάσημο πολυφωνικό κουαρτέτο της world music DakhaBrakha κάνει στάση στο Ωδείο Αθηνών.

TikTok, μία χρονομηχανή του Ίντερνετ

Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης νεκρανασταίνει τα μουσικά mashups και τα λοιπά trends της προϊστορίας του Ίντερνετ.

Οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Spotify για το 2022

Συγκέντρωσαν τις περισσότερες μεταδόσεις στη διάσημη μουσική πλατφόρμα streaming.

Ευανθία Ρεμπούτσικα: "Όταν είμαι στη σκηνή είναι μια εμπειρία σχεδόν μεταφυσική"

Μιλάμε με τη συνθέτρια που έχει ντύσει με τις μελωδίες της μερικές από τις ομορφότερες εικόνες του ελληνικού σινεμά λίγο πριν την εορταστική της εμφάνιση.

Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams στο Rockwave 2023 είναι γεγονός!

Κρατώντας την υπόσχεση που μας έδωσε το 2015, επιστρέφει στο "TerraVibe Park", με αφορμή την κυκλοφορία του "XXV" και για να γιορτάσει 25 χρόνια πορείας.