The Greek side of «Half Note»

Η τρέχουσα μουσική ταυτότητα του Half Note Jazz Club έχει ένα έντονο ποιοτικό ελληνικό χρώμα, πράγμα που συνεχίζεται μέχρι τις γιορτές...

The Greek side of «Half Note»

Τα ελληνικά σχήματα για τον μήνα Δεκέμβριο είναι: ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ ΚΑΙ Ο "ΓΟΗΣ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ": 3, 10, 17/12 ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ: 4-6/12 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ: 11-14/12 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ: 15-16/12 ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ 18-23/12

The Greek side of «Half Note» - εικόνα 1

Νένα Βενετσάνου Η φωνή της αντιστοιχεί σε pure magical εμπειρίες και η ερμηνευτική της προσέγγιση δίνει definitive (συν)αισθήματα μέσα από ρεπερτόριο ευρύ και πολυσχιδές. Από το κλασικό ως το διεθνές ή το λαϊκό, η Νένα Βενετσάνου ορίζει έναν εντελώς δικό της κόσμο (19/11).

The Greek side of «Half Note» - εικόνα 2

Στέφανος Κορκολής Το «Φάσμα ασμάτων» του διαθέτει ένα εύρος που έχει να κάνει τόσο με το καλό του γούστο όσο και με τα δεξιοτεχνικά του πιανίσματα. Και κυρίως έχει μια μόνιμη αναφορά στον έρωτα. Μαζί του είναι η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη (20-23/11).

The Greek side of «Half Note» - εικόνα 3

Μίμης Πλέσσας & Δάκης Η συνάντηση των δύο έχει διάρκεια, καθώς το feeling που βγάζουν στη σκηνή είναι αυθεντικό και δεν έχει να κάνει μόνο με nostalgia, αλλά και με τη συνειδητοποίηση πως η τέχνη γράφει την ιστορία της με άφθαρτες στιγμές. (25/11, 2/12)

Περισσότερες πληροφορίες

Νένα Βενετσάνου

  • Ελληνική

Πραγματική μουσική μαγεία από μια υπέροχη φωνή που καλύπτει όλη την γκάμα –και την έννοια– του έντεχνου τραγουδιού.

Στέφανος Κορκολής

  • Ελληνική

Με συντροφιά την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, έρχεται για να μας παρασύρει για μια ακόμα φορά με τον εξαιρετικό και μελωδικά ευχάριστο ήχο του σε ένα ευρύ μουσικό φάσμα με τραγούδια στα οποία κυριαρχεί ο έρωτας.

Μίμης Πλέσσας & Δάκης

  • Ελληνική

Μια ακόμα εμφάνιση στο σερί των επιτυχημένων τους συναυλιακών events στο «Half Note». Ο Δάκης ερμηνεύει κλασικές «Στιγμές» του Μίμη Πλέσσα, γοητευτικές και πολύγλωσσες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Ο ήχος της κραυγής" στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Το Duo Vocialo σε μια συναυλία αφιερωμένη στους ανθρώπους που βίωσαν ανθρωπιστικές καταστροφές όπως η Μικρασιατική Καταστροφή και η τρέχουσα προσφυγική κρίση.

Έργα Beethoven και Schubert από δύο κορυφαίους σολίστ

H αγαπημένη βιολονίστα του ελληνικού κοινού Viktoria Mullova συμπράττει με τον βιρτουόζο πιανίστα Alasdair Beatson σε μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.