Καλλιτεχνικές μουσικές στο Petit Paris d’Athenes

Το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» είναι ένα φεστιβάλ που 8 με 18 Οκτωβρίου που μας φέρνει πέριξ της Ομόνοιας τη μουσική ατμόσφαιρα της γαλλικής πρωτεύουσας, τα καλλιτεχνικά καφέ και τα μπιστρό.

Καλλιτεχνικές μουσικές στο Petit Paris d’Athenes

Είναι το Παρίσι σε σμίκρυνση: τα στέκια πέριξ της πλατείας Ομονοίας, με τους δρόμους με τα γαλλικά ονόματα που ακόμα κρατούν κάτι από την παλιά λάμψη και γοητεία. Το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» είναι ένα φεστιβάλ που 8 με 18 Οκτωβρίου που μας φέρνει τη μουσική ατμόσφαιρα της γαλλικής πρωτεύουσας, τα καλλιτεχνικά καφέ και τα μπιστρό, τις μπουάτ και τα καμπαρέ. Θα ακούσουμε jazz, world και cool, θα γευθούμε το tango και το ιδιαίτερο pop chanson και όλα αυτά μαζί με θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, street art κ.ά. (λεπτομέρειες θα βρούμε στον οδηγό μας). Με το κατάλληλο στιλ…

Το μουσικό πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ρεσιτάλ Καβάκου/Ουάνγκ – Μούλλοβα/Μπήτσον: αναμετρήσεις κορυφής για βιολιά/πιάνα στο Μέγαρο

Η παρουσία δύο κορυφαίων σύγχρονων βιολιστών κόσμησε τα πρώτα ρεσιτάλ του κύκλου "Violin Masters" επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
09/12/2022

The Holy Strangers, Coyote's Arrow και Kidney Black σε μια "οικογενειακή συγκέντρωση" στο "An"

Τρεις μπάντες που συνδέθηκαν απόλυτα με τις αξίες και τη στάση ζωής τους, αλλά και με την κοινή τους πορεία στην τέχνη εμφανίζονται μαζί στη σκηνή.

Shame: "Μετά από δυο χρόνια περιοδειών πάθαμε burn out"

Ο κιθαρίστας Eddie Green μάς μίλησε με ειλικρίνεια για την εμπειρία της ξαφνικής τους επιτυχίας, τα στοιχεία που έπλασαν το "Drunk Tank Pink" (2021) και τον τρίτο δίσκο που ήδη ετοιμάζουν.

Jazz με θέα την στολισμένη Αθήνα

Το rooftop του Athenian Callirhoe φιλοξενεί τον φημισμένο jazz μουσικό Δημήτρη Βασιλάκη και το Athenian Quartet για μια ξεχωριστή βραδιά.

"For Women": Μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στις γυναίκες από την Αγγελική Τουμπανάκη

Το "For Women" project είναι μια σειρά παραστάσεων με στόχο να τιμήσει και να αφηγηθεί τις ιστορίες γυναικών που ενέπνευσαν συνθέτες ανά τον κόσμο και γίναν τραγούδια στις μουσικές παραδόσεις των λαών.

Οι Mavile και οι Pink Vanity σε ένα σαρωτικό double bill

Δύο από τα πιο αγαπητά και ανερχόμενα συγκροτήματα της εγχώριας εναλλακτικής ροκ σκηνής ανεβαίνουν στην σκηνή του "Ίλιον plus" με νέο υλικό.

Το Μουσικό φεστιβάλ Χίου επιστρέφει στην χειμερινή του έκδοσή του

Όταν η κλασική μουσική συναντά την καινοτομία και οι παραδόσεις του κόσμου τη σύγχρονη τζαζ.