Η Μελίνα με τον Σωκράτη και τον Θανάση

Μια μεγάλη συνάντηση φίλων που πάντα πορεύονταν και εξακολουθούν να πορεύονται μαζί: Μελίνα Κανά, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Πέτρας (2/10).

Η Μελίνα με τον Σωκράτη και τον Θανάση

Μια μεγάλη συνάντηση φίλων που πάντα πορεύονταν και εξακολουθούν να πορεύονται μαζί: Μελίνα Κανά, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Πέτρας (2/10).

Η Μελίνα με τον Σωκράτη και τον Θανάση - εικόνα 1

Μεταμόρφωσε και εξακολουθεί να μετασχηματίζει (ηλεκτρικώς και άλλως πως) το ρεπερτόριό της μέσα από τη συνεργασία της με το γκρουπ Ο Γόης του Θησείου. Η Μελίνα Κανά απλώνεται μουσικά και διευρύνει τις αισθητικές της διαδικασίες με τρόπο συνεχή και σταθερό όλα αυτά τα χρόνια. Έχει όμως και ισχυρά σημεία αναφοράς όπως ο προ 20ετίας δίσκος «Στην Ανδρομέδα και στη Γη», ο δεύτερος του Θανάση Παπακωνσταντίνου, στον οποίο η Μελίνα τραγουδούσε μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση. Μεταξύ τους έχουν συνεργαστεί πολλάκις – αλλά ποτέ ξανά και οι τρεις μαζί. Μέχρι τώρα, στη μεγάλη συναυλία της Μελίνας στο Θέατρο Πέτρας (2/10), που θα είναι ξανά μαζί στη σκηνή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Μέγαρο Μουσικής ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Νίκος Σταμούλος στον κύκλο δράσεων "Φωνές του φθινοπωρινού δάσους".

29/09/2022

Λευτέρη Βενιάδη, τι είναι για σένα η "Αλληλεγγύη" και γιατί έχει ρεμπέτικο ήχο;

Μιλήσαμε με τον συνθέτη για το πρότζεκτ "Τι είναι Αλληλεγγύη;" που παρουσιάζει με τη σκηνογράφο Barbara Ehnes στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο οποίο γράφει το soundtrack των αλληλέγγυων παντρεύοντας σύγχρονη μουσική με ρεμπέτικα κομμάτια.

Πέθανε ο ράπερ Coolio

Έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή ο βραβευμένος ράπερ, σε ηλικία 59 ετών.

Το μουσικό ταξίδι των Portico Quartet περνάει από την Αθήνα

Το βρετανικό κουαρτέτο επιστρέφει στο Piraeus Club Academy (LouLou is Present) με υπερβατική διάθεση, jazz, mimimal, ηλεκτρονικά και κινηματογραφικά ηχοχρώματα.

Τάνια Τσανακλίδου: "Ήμασταν τόσο τυχεροί όσοι γνωρίσαμε τον Γιάννη Σπανό"

Σχεδόν μισό αιώνα από την πρώτη τους γνωριμία και 40 χρόνια μετά τον πρώτο τους κοινό δίσκο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια τιμά την παρακαταθήκη του σπουδαίου συνθέτη στήνοντας μια βραδιά που νιώθει ότι του τη χρωστάει.

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.