Μίμης Πλέσσας & Δάκης: σε «Στιγμές» στο Βεάκειο

Πέρασαν "Τόσα Καλοκαίρια" από "Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά" που ο Δάκης μας ταξίδεψε με τις μελωδίες του Μίμη Πλέσσα. Και από τότε, το 1968, συναντήθηκαν ξανά φέτος και τώρα παίζουν στο Βεάκειο (12/9)

Μίμης Πλέσσας & Δάκης: σε «Στιγμές» στο Βεάκειο

Πέρασαν "Τόσα Καλοκαίρια" από "Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά" που ο Δάκης μας ταξίδεψε με τις μελωδίες του Μίμη Πλέσσα. Και από τότε, το 1968, συναντήθηκαν ξανά φέτος και τώρα παίζουν στο Βεάκειο (12/9)

Μίμης Πλέσσας & Δάκης: σε «Στιγμές» στο Βεάκειο - εικόνα 1

Ο Δάκης ερμηνεύει "Στιγμές" του Μίμη Πλέσσα που χαρακτήρισαν τόσο την πορεία του δημιουργού και του ερμηνευτή όσο και την φυσιογνωμία του τραγουδιού μας. Μάλιστα, σ’ αυτή τη συνάντηση, η συνεργασία τους γίνεται πολύγλωσση αφού ο Δάκης, μέσα από το άλμπουμ “Moments”, ερμηνεύει τραγούδια όπως το "Ποια νύχτα σ'έκλεψε" και το "Ένας Ουρανός μ' αστέρια "στα αγγλικά , "Ποιος το ξέρει " και "Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου " στα γαλλικά, "Η πρώτη μας νύχτα" στα ιταλικά, "Αστέρι αστεράκι" στα βραζιλιάνικα, τις «Χάντρες" στα αραβικά και πολλές άλλες επιτυχίες όπως δεν τις έχουμε ξανακούσει! Παίζουν Μίμης Πλέσσας (πιάνο), Πάνος Δέρβος (πλήκτρα), Δάκης (τραγούδι). Φιλική συμμετοχή από την Έλενα Περβαινά. Επιμέλεια προγράμματος: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα

Περισσότερες πληροφορίες

Μίμης Πλέσσας, Δάκης

  • Μουσικές του κόσμου

«Στιγμές»: ο κορυφαίος συνθέτης και ο διαχρονικός ερμηνευτής σε κομμάτια από τη συνεργασία τους καθώς και άλλα τραγούδια-ορόσημο του Πλέσσα σε επτά γλώσσες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

27/09/2022

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο Απόστολος Ρίζος τραγουδούν Μάνο Λοΐζο στο θέατρο Ακροπόλ

Στην παράσταση "Με φάρο το φεγγάρι" τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν τέσσερις σολίστες μουσικοί με μαέστρο και ενορχηστρωτή τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Σταύρος Ξαρχάκος: Καταχειροκροτήθηκε στο sold-out Ηρώδειο, τιμώντας τον Νίκο Ξυλούρη

Αν και υπήρξαν αβαρίες εδώ κι εκεί, ήταν μια συναυλία επιτυχημένη από κάθε άποψη, με το κοινό να ξεπερνά την παράλυση της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας των μέσων μεταφοράς.

Ο Γιάννης Πάριος μας ταξιδεύει σε παλιούς και νέους έρωτες στο Faliro Summer Theater

Με έναν μοναδικό καλλιτέχνη κλείνει η τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Η Katerine Duska, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και η Βάσια Ζαχαροπούλου θα πλαισιώσουν τον Shigeru Umebayashi

Η συναυλία "In the Mood For Music", στο Ηρώδειο, θα μας μυήσει στη μουσική ουτοπία αυτού του χαρισματικού Ιάπωνα καλλιτέχνη.

Μια ημέρα μουσικής και διαλόγου για τη Μεσόγειο

Το Global Live Med, σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens, ξεκινά την πρώτη εκδήλωση μουσικής και διαλόγου υπέρ των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η Lise Davidsen και η ΚΟΑ σε ένα λαμπερό γκαλά όπερας

Το άστρο μιας νέας ντίβας λάμπει για πρώτη φορά στο Μέγαρο και στην Ελλάδα.