Ο Παντελής Θαλασσινός και το καλό συναπάντημα

Μια παρεΐστικη και φιλική συμμετοχική μουσική εικόνα είναι ο βασικός στόχος του Παντελή Θαλασσινού στη μεγάλη του συναυλία στις 27/6 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 

Ο Παντελής Θαλασσινός και το καλό συναπάντημα

Μια παρεΐστικη και φιλική συμμετοχική μουσική εικόνα είναι ο βασικός στόχος του Παντελή Θαλασσινού στη μεγάλη του συναυλία στις 27/6 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 

Ο Παντελής Θαλασσινός και το καλό συναπάντημα - εικόνα 1

Μια παρεΐστικη και φιλική συμμετοχική μουσική εικόνα είναι ο βασικός στόχος του Παντελή Θαλασσινού στη μεγάλη του συναυλία στις 27/6 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Μια όμορφη μουσική παρέα, που περιγράφεται από τον επιτυχημένο τίτλο «Το καλό συναπάντημα», καθώς η επί σκηνής ύπαρξή της μεταμορφώνει το χώρο μέσα από αρώματα, συναισθήματα, μνήμες, χαρές. Η παρέα αυτή αποτελείται από τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Βασίλη Καζούλλη, τη Γιώτα Νέγκα, τον Γιάννη Νικολάου, τον Σταμάτη Χατζηευσταθίου, τη Νάνα Μπινοπούλου και special guest τον Βασίλη Σκουλά. Με μια τέτοια ομάδα ο Παντελής Θαλασσινός απογειώνει το εξαιρετικό του ρεπερτόριο – και όχι μόνο αυτό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η ΚΟΑ γιορτάζει150 χρόνια από τη γέννηση του Σεργκέι Ραχμάνινοφ με τον Μιχαήλ Πλετνιόφ

H KOA τιμά τον Σεργκέι Ραχμάνινοφ με τον πιανίστα και αρχιμουσικό Μιχαήλ Πλετνιόφ και ο Λουκάς Καρυτινός ηγείται της ερμηνείας του συμφωνικού ποιήματος του Στράους, "Η ζωή ενός ήρωα".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/02/2023

Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο "Πέρα από τη θάλασσα"

Ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες, λόγω της 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ξεκινάει η προπώληση για τις παραγωγές Απριλίου – Ιουλίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

H προπώληση των παραγωγών της ΕΛΣ, που θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα "Σταύρος Νιάρχος" και στην Εναλλακτική Σκηνή στο ΚΠΙΣΝ, ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου.

2023 Ελευσίς: 10 μουσικά δρώμενα που δεν πρέπει να χάσετε

Η συζήτηση που άναψε η επικείμενη συναυλία των Στέρεο Νόβα φανέρωσε την ξεχωριστή θέση της μουσικής στο εντυπωσιακό πρόγραμμα με το οποίο θα εορταστεί η ανακήρυξη της ιστορικής πόλης σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Διπλό ραντεβού με τη νέα all-star μπάντα του Frank Gambale

Το νέο super group θα παρουσιάσει στην σκηνή του "Αθηνά Live" μερικά από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια του Gambale και νέες συνθέσεις.

Kruder & Dorfmeister: Ένα μοναδικό live audiovisual show από τους masters του downtempo

Oι "Simon & Garfunkel της techno" έρχονται στη σειρά "Cosmos" ΚΠΙΣΝ για να γιορτάσουν 30 χρόνια μουσικής πορείας.

Δυνατές πρώτες ανακοινώσεις για το νέο Death Disco Open Air Festival

The Sisters of Mercy, She Past Away, Absolute Body Control και Mecano Un.ltd. τα πρώτα ονόματα που θα φιλοξενηθούν από το νέο καλοκαιρινό φεστιβάλ.