#metrorama a project by athinorama

Mr. Peacock: Τα χίλια χρώματα του παγωνιού

Χαλάνδρι

Σε μια αυλή χάρμα του Χαλανδρίου, εκεί που σχεδόν όλα τα χρώματα του παγωνιού μπλέκονται με την feel good ατμόσφαιρα, ο "Mr. Peacock" άνοιξε τα φτερά του το 2015 και από τότε τίποτε δεν είναι ίδιο. Όχι μακριά από το μετρό Χαλανδρίου, το πολύχρωμο all day café bar έκανε το brunch μια πραγματική ιεροτελεστία που ευτυχώς έχει την αντιμετώπιση αλλά και τον χρόνο που του αρμόζει καθώς μπορούμε να το χαρούμε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. 

Δίπλα στους εκλεκτούς φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες in house, που αποτελούν σήμα κατατεθέν του, συναντάμε μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα από ενδιαφέρουσες σπεσιαλιτέ που θα μας δώσουν δύναμη για το υπόλοιπο της ημέρας. Αυγοπαρασκευές σε διάφορες παραλλαγές όπως τα αυγά hose brown με λουκάνικο, αλλά και vegan ή vegie προτάσεις σαν το super bowl με μπανάνα, φυστικοβούτυρο και γκρανόλα καθώς και οι δροσερές σαλάτες, συνθέτουν το πιο απολαυστικό brunch experience.

Σε ένα κοσμοπολίτικο σύμπαν γεύσης κι απόλαυσης υπόσχονται να σας μεταφέρουν και οι ευρηματικές επιλογές του street food τερέν, που ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες συναντώντας tacos, burger, bao bun, pastrami sandwich αλλά και τις πεντανόστιμες πίτσες. Εξίσου συντονισμένη με τις ψαγμένες καλοφαγικές συνήθειες είναι και η κάρτα με τα κοκτέιλ χαρίζοντας fun σπιρτάδα, αφού μαζί με τις  ανεβαστικές μουσικές δεν αποκλείεται να σας βάλει σε πειρασμό να παραμείνετε εδώ μέχρι αργά.

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι, 21 0680 0390
FB: Mr Peacock
IG: @mrpeacock.athens


 

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι 2106800390 FB Mr Peacock IG @mrpeacock.athens