Market News

ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΕΟ PIAGGIO BEVERLY ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ PIAGGIO.COM

ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΕΟ PIAGGIO BEVERLY ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ PIAGGIO.COM

ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΔΙΤΡΟΧΑ

 

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΤΟ BEVERLY ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CROSSOVER ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ GT

Η ΝΕΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ PIAGGIOHPEEURO 5 ΣΕ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ 400 Κ.ΕΚ.

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: ΣΥΣΤΗΜΑ KEYLESS, ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΦΩΤΑFULLLED ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Είκοσι χρόνια από την εμφάνιση του μοντέλου πρώτης γενιάς το 2002, το νέο PiaggioBeverlyπαρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της Piaggio https://www.piaggio.com/en_EN/the-new-beverly-is-coming/.

 

Δημοφιλές από τη γέννησή του για την ασύγκριτη κομψότητά του, με το πέρασμα του χρόνου έγινε ένα από τα σκούτερ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ιταλία και διαχρονικό best-seller της ελληνικής αγοράς. Το Beverly ανανεώνεται πλήρως και εξελίσσεται,για να γίνει ένα αυθεντικό crossover που ξεχωρίζει στην κατηγορία του, συνδυάζοντας την ευελιξία, τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την ευκολία χειρισμού ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς, με την συναρπαστική απόδοση και τις ανέσεις ενός πολυτελούς GT.

Το νέο PiaggioBeverly είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, απότην αστική μετακίνηση όπου υπερισχύουν η ευελιξία και η ευκολία χειρισμού, μέχρι και τα ταξίδια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων ακόμα και με συνεπιβάτη, όπου αναδεικνύονται η σταθερότητα, η ισχύς και η μέγιστηάνεση.

 

Η νέα σχεδίαση είναι εμφανώς σπορ.Το μπροστινό μέρος έχει ανασχεδιαστεί πλήρως, ενώ οιπλευρικές επιφάνειες εγκαταλείπουν την απαλή μορφή των προηγούμενων μοντέλων και γίνονται πιο δυναμικές και μυώδεις, οδηγώντας σε ένα πιο λεπτό, με κατεύθυνση προς τα πάνω πίσω μέρος. 

Ο προβολέας LED κάνει αισθητή την παρουσία του στο κέντρο του νέου τιμονιού.

Τα φλας και  ταφώτα θέσης είναι επίσης τεχνολογίας LED και έχουν τοποθετηθεί στα πλαϊνά της μπροστινής ποδιάς, τονίζοντας τα άκρα της και δημιουργώντας μία φωτεινή «υπογραφή» που κάνει το νέο Beverly άμεσα αναγνωρίσιμο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας.Στο πίσω μέρος, η ουρά τελειώνει σε μία πίσω φωτιστική μονάδαLED. Hνέα βάση πινακίδας κυκλοφορίας σε στυλ μοτοσυκλέτας, έχει τοποθετηθεί στον τροχό και συμβάλει στην πολύ καθαρή συνολική εικόνα τουπίσω μέρους. Οιτροχοίείναιεπίσηςνέοι, μεσπορ σχεδίαση επτάμπράτσων, ενώκαιησέλαέχειανανεωθείκαιδιαθέτειδιπλό κάλυμμα και διπλή ραφή.

 

Οι δύο νέοι ισχυροί κινητήρες Euro 5 της οικογένειας hpe (HighPerformanceEngine) 300 και 400 κ.εκ.κάνουν το ντεμπούτο τους στο νέο PiaggioBeverly. 

Και οι δύοκινητήρες είναι 4-χρονοι, 4-βάλβιδοι, μονοκύλινδροι με υγρό ψυξη και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλε το έμπειρο κέντρο έρευνας και εξέλιξης του PiaggioGroup, για την επίτευξη καλύτερης απόδοσης και βελτιωμένης αξιοπιστίας, σε συνδυασμό με μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των μηχανικών θορύβων. 

Στον κινητήρα300 hpe έχει αυξηθεί η ισχύς κατά 23%σε συγκριση με τον προηγούμενο κινητήρα αυτού του κυβισμού, φτάνοντας στα19 kW (25,8 CV)στις 8.000 στροφές, με τη μέγιστη ροπή να έχει αυξηθεί κατά 15% και να αγγίζει πλέον τα 26 Nmστις 6.250 στροφές.

Ο κινητήρας400 hpe αντικαθιστά τον προηγούμενο κινητήρα 350.Η διαφορά του δεν έγκειται μόνο στην αύξηση του κυβισμού.  Ξεκινώντας από έναν ήδη πολύ αποδοτικό κινητήρα, οι μηχανικοί της Piaggio βελτίωσαν περαιτέρω τη μηχανολογική και θερμοδυναμική απόδοση και μείωσαν ακόμη περισσότερο, τους ήδη χαμηλούς κραδασμούς και το επίσης χαμηλό επίπεδο θορύβου. Τοαποτέλεσμαείναιμιααύξησηισχύοςπουφτάνειστα 26 kW (35,4 CV)στις 7.500 στροφές, με τη μέγιστηροπήνα αγγίζει τα 37,7 Nmστις 5.500 στροφές, που σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης, μεταφράζονται σε υψηλές επιδόσεις και ελαστικότητα στην οδήγηση.

 

Αυτοί οι δύο υπερσύγχρονοι και ισχυροί κινητήρες συνδυάζονται με μια εξαιρετικά αποτελεσματική και προηγμένη αρχιτεκτονική πλαισίου. Το πλαίσιο δύο δοκών με υψηλής αντοχής ατσάλινους σωλήνες και πρεσαριστή μεταλλική πλάκα συνδυάζεται μπροστά με νέο πιρούνι Showa με καλάμια διαμέτρου 35 χιλ. ενώ στο πίσω μέρος, συνεργάζεται με ένα ζεύγος αμορτισέρ διπλής ενέργειαςShowa, τα οποία διαθέτουν ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου σε 5 θέσεις.

Χάρη σε αυτή τη μοτοσυκλετιστικού τύπου δομή και τους φαρδύτερους τροχούς από κράμα αλουμινίου(16” μπροστά και 14” πίσω) το νέο Beverly εξασφαλίζει άνεση και κράτημα μοτοσυκλέτας, διατηρώντας παράλληλα, μεγάλη ευελιξία και ευκολία χειρισμού.Ηέκδοση 400 hpeυιοθετείεπίσης, φαρδύτεραελαστικά (120/70 αντί110/70 μπροστάκαι 150/70 αντί 140/70 πίσω), εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητασε υψηλές ταχύτητες. Η έκδοση 400 hpe διακρίνεται επίσης από το διπλό τελικό της εξάτμισης και τοπαρμπρίζ που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

 

Το Piaggio Beverly αναβαθμίζεται και σε ό,τι αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Έχει εφοδιαστεί με σύστημα keyless, οπότε μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς το συμβατικό κλειδί.Είναι ένα σύστημα που απλοποιεί την ανάφλεξη, το άνοιγμα της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ καυσίμου, καθώς και το κλείδωμα του τιμονιού, καθώς όλες αυτές οι ενέργειες μπορούν να γίνουν, χωρίς να βγει τοκ λειδί από την τσέπη του αναβάτη. 

Νέα είναι και η πλήρως ψηφιακή LCDοθόνη οργάνων5.5”,ενώ στο τιμόνι έχουν τοποθετηθεί νέα χειριστήρια, με εργονομικό σχεδιασμό. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με το σύστημα συνδεσιμότητας PIAGGIO MIA- στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης400 hpe - που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone στο ηλεκτρονικό σύστημα του Beverly μέσω Bluetooth, παρέχοντας αποκλειστικές λειτουργίες, για μια πιο απολαυστική και διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.

Δύο ξεχωριστές φιλοσοφίες συνυπάρχουν στο νέο PiaggioBeverly: από τη μια είναιη κομψότητα και η εκλεπτυσμένη σχεδίαση που εκφράζονται από το Beverly, και από την άλλη, η πιο δυναμική,σπορ φιλοσοφία που εκφράζεται από το BeverlyS.

Το Piaggio Beverly θα διατίθεται σε μια σειρά κομψών γυαλιστερών χρωμάτων, όπως το λευκό BiancoLuna και τα ολοκαίνουρια μπλε BluOxigen και γκρι GrigioCloud. Αυτά τα χρώματα συνδυάζονται με ανοικτόχρωμα,μεταλλικά φινιρίσματα, σκούρα καφέ σέλα και τροχούς σε ανοιχτή γκρι απόχρωση.

Το Piaggio BeverlyS ξεχωρίζει, κυρίως από τα σπορ ματ φινιρίσματα σε γκρι του γραφίτη.Διαθέσιμα θα είναι τρία αποκλειστικά χρώματα: ασημί ArgentoCometa,μαύρο NeroTempesta, τα οποία είναι ματ,καιτοαυθεντικό, φουτουριστικόκαι γυαλιστερό πορτοκαλ ίArancioSunset. Η έκδοση S διαθέτει νέα,δύο υλικών μαύρη σέλα και σκούρους γκρι τροχούς.