Market News

GENAISSANCE DE LA MER: The Concentrated Night Balm

GENAISSANCE DE LA MER: The Concentrated Night Balm

Η συλλογή Genaissance de la Mer™ δημιουργήθηκε όταν ένας επιστήμονας στα MaxHuber Research Labs ανακάλυψε τη δημιουργία κρυστάλλων μέσα σε ένα δοχείο του MiracleBroth™. Χρειάστηκαν αναρίθμητα πειράματα μέχρι να δημιουργηθεί αυτό το μοναδικό φαινόμενο, περιλαμβάνοντας σε μεγάλη ποσότητα αυθεντικούς, αψεγάδιαστους κρυστάλλουςοι οποίοι κράτησαν την υπόσχεση να γυρίσουν το χρόνο πίσω. Μετά από χρόνια, γεννήθηκε η θρυλική Genaissance de la Mer.

Η απόλυτη συλλογή που υπερβαίνει το χρόνο, εμπλουτίζεται τώρα με το ΝΕΟ πολυτελές Concentrated Night Balm, ένα προϊόν σχεδιασμένο για να μεταμορφώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Χάρη στην ισχυρή του σύνθεση που διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα, παρέχει επουλωτική ενυδάτωση και αναδόμηση του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης της. Παράλληλα, αναδεικνύεται πιο σφριγηλή, το φράγμα της ενδυναμώνεται, ενώ οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, οι πόροι και τα σημάδια του χρόνου λειαίνονται δημιουργώντας μια μεταμόρφωση ενάντια στο χρόνο, όσο κοιμάστε. 

 Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα με το απλικατέρ σε σχήμα φεγγαριούΜε τις άκρες των δαχτύλων σας προχωρήστε σε μασάζ ανοδικών κινήσεων, επιτρέποντας στο balm να εισχωρήσει απαλά μέσα στην επιδερμίδα.

 

ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ

Η επιδερμίδα μπαίνει σε λειτουργία φυσικής ανανέωσης, αποκατάστασης και αναδόμησης κατάτηδιάρκεια του ύπνου. Όσο η θερμοκρασία της αυξάνεται, γίνεται πιο λεπτή και ως εκ τούτου πιο δεκτική απέναντι  στην φροντίδα που θέλουμε να της προσφέρουμε. Σχεδιασμένο για να ενεργοποιείται όσο κοιμάστε, το ΝΕΟ The Concentrated Night Balm γίνεται «ένα» με την επιδερμίδα, διεισδύοντας βαθιά σε αυτή και φροντίζοντάς την με επουλωτική ενυδάτωση για ένα ορατό αποτέλεσμα νεότητας.

Το πολυτελές DoubleMeltBalm™ παρέχει στην επιδερμίδα μια ανακουφιστική αναδόμηση από  την πρώτη εφαρμογή. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, όταν η επιδερμίδα είναι πιο δεκτική στην επανόρθωση, ένα δεύτερο «στρώμα» εγχέει στην επιδερμίδα μια δόση επουλωτικής ενυδάτωσης, χαρίζοντάς της νεανική λάμψη.

   

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σχεδιασμένο με θρυλικές ζυμώσεις, προερχόμενες από τη θάλασσα,αλλάκαι δραστικές ουσίες, το ΝΕΟ The Concentrated NightBalm αποτελείται από συστατικά που υπερβαίνουν το χρόνο. Ανακαλύψτε τα.

 

CRYSTAL MIRACLE BROTH

Το CrystalMiracleBroth, η πιο καθαρή συγκέντρωση του ελιξιρίου Miracle Broth, παρασκευάζεται με αργούς ρυθμούς και σε εξαιρετικά μικρές παρτίδες, ούτως ώστε να φτάσει στην απόλυτη δραστικότητά του. Επανορθώνοντας την ορατή φθορά που προκύπτει από περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα εμποτίζεισε αυτή τις αναζωογονητικές ιδιότητες της θάλασσας, χαρίζοντας της μια νεανική διάσταση.

 

THE GENAISSANCE FERMENT

Σχεδιασμένο με σπάνια κόκκινα φύκια, βιώσιμα καλλιεργημένα με την τελευταία τεχνολογία, το The Genaissance Ferment συμβάλλει στην ενίσχυση του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης. Συνδυασμένο με μήκη κύματος από φυσικό φως και εμποτισμένο με χρυσό εικοσιτεσσάρων καρατίων, αυτή η ειδικά σχεδιασμένη ζύμωση χαρίζει στην επιδερμίδα μια νέα όψη.


THE ESSENTIAL AMINO ACID FERMENT

Η εξωκυτταρική μήτρα της επιδερμίδας - ένα τρισδιάστατο δίκτυο που υποστηρίζει τα  κύτταρα - είναι η ουσία της αναζωογόνησης. Το EssentialAminoAcidFerment ενδυναμώνει αυτό το δίκτυο για την ενίσχυση του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης, έτσι ώστε η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή, να φαίνεται πιο λεία και να ενισχύεται το φυσικό της φράγμα.

LIME TEA CONCENTRATE

Το μυστικό της LaMer για την προστασία, το LimeTea Concentrate, είναι ένα υπερ-φορτισμένο αντιοξειδωτικό που συμμαχεί κατά της αντιγήρανσης και της ορατής φθοράς από τους ρύπους της ατμόσφαιρας.

 

 

 

GENAISSANCE DE LA MER COLLECTION

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την ανανέωση της νεότητας με ένα σχήμα περιποίησης της επιδερμίδας που τροφοδοτείται από το σπάνιο CrystalMiracleBroth.

THE INFUSED LOTION Ενυδατώνει, λειαίνει και ενδυναμώνει.

THE SERUMESSENCE Επιταχύνει την ανανέωση στοχεύοντας όλα τα ορατά σημάδια του χρόνου.

THE EYE&EXPRESSION CREAM Συμβάλλει στην ορατή υπέρβαση των σημαδιών του χρόνου στην περιοχή των ματιών.

ΤΟ ΝΕΟ THE CONCENTRATED NIGHT BALM Ενισχύει την ανανέωση βοηθώντας στην αναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης  κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε η επιδερμίδα να αναδεικνύεται νεανική.@lamer

 

LAMER.COM