Market News

Ένα αξέχαστο event από την CYBEX στην Αίγλη Ζαππείου

Ένα αξέχαστο event από την CYBEX στην Αίγλη Ζαππείου

Ένα μοναδικό event σε ένα εμβληματικό χώρο για την παρουσίαση του e-PRIAM, του πρώτου e-stroller από την  CYBEX 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το eventπου πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, η εταιρεία CYBEX, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον κλάδο της βρεφανάπτυξης στην Αίγλη Ζαππείου, ένα χώρο-στολίδι στο κέντρο της πόλης. Αφορμή για το eventήταν το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά του πρώτου ηλεκτρικού καροτσιού από την CYBEX, τουe-PRIAM. 

Στο ξεχωριστό αυτόevent παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, διασημότητες, αλλά και αρκετοί επιχειρηματίες του χώρου. Τις εντυπώσεις έκλεψε το e-PRIAM,το πρώτο ηλεκτρικό καρότσι που λανσάρεται παγκοσμίως από την CYBEX,που αποτέλεσε και τον πρωταγωνιστή της βραδιάς. Διάσημες μαμάδες και μπαμπάδες, όπως ο Νίκος Αναδιώτης, η Σίσσυ Φειδά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ελιάννα Χρυσικοπούλου, ο Σάββας Μπούμπουρας  είχαν τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν το εξαιρετικό design του, αλλά και να βιώσουν τις εξαιρετικές δυνατότητες του καινοτόμου αυτού προϊόντος στον υπαίδριο χώρος της Αίγλης Ζαππείου. Οι ανηφόρες, κατηφόρες αλλά και το ανώμαλο έδαφος έδειξαν τις «αντοχές» του e-PRIAM και εξέπληξαν το κοινό. 

Ο κήπος της Αίγλης Ζαππείου γέμισε με παιδικά καρότσια της σειράς CYBEXPlatinum σε συλλεκτικές εκδόσεις, αλλά και καθίσματα αυτοκινήτου για μωρά από 0 έως 12 ετών. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να δουν από κοντά την fashionσειράSpringBlossom, με τα πολύχρωμα και ευφάνταστα κεντητά λουλούδια, αλλά και το αγαπημένο κάθισμα CloudZi-Size, το μοναδικό στην κατηγορία του που διαθέτει εργονομική θέση που ξαπλώνει εντελώς και μηχανισμό περιστροφής 180° στη βάση IsofixZ που επιτρέπει στους γονείς να επιβιβάζουν εύκολα το μωρό στο αυτοκίνητο. 

Καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς, δροσιστικά κοκτέιλ και γευστικά fingerfoodsσερβιρίστηκαν στους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στο ξεχωριστό αυτό κάλεσμα. 

Λίγα Λόγια για το e-PRIAM

Φέρνοντας την καινοτομία και την ευφυΐα της τεχνολογίας στο κομμάτι των βρεφικών προϊόντων, η CYBEX παρουσιάζει το e-PRIAM, το πρώτο e-stroller, ένα ηλεκτρικό καρότσι  που υπόσχεται να κάνει τη ζωή των σύγχρονων γονέων λιγότερο κουραστική και ακόμη πιο διασκεδαστική.Ειδικά διαμορφωμένοι αισθητήρες στη λαβή αντιλαμβάνονται πόση βοήθεια θα χρειαστεί για την ώθηση αλλά και την έλξη του καροτσιού, ενώ παράλληλα ένας αλγόριθμος δίνει εντολή στο μοτέρ που είναι ενσωματωμένο στον σκελετό του καροτσιού ώστε να δίνει την αντίστοιχη βοήθεια στον γονέα που πηγαίνει βόλτα με το καρότσι όταν τη χρειάζεται περισσότερο.

To CYBEX e-PRIAMλειτουργεί με μπαταρία, η οποία διαρκεί από 8 έως 45 χλμ ανάλογα με τις συνθήκες κίνησής του. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί εντός 6 ωρών μέσω φορτιστή πρίζας. Επίσης, διαθέτει ένδειξη φόρτισης μέσα απο πέντε γραμμές LED που αναδεικνύουν πόση ώρα χρήσης έχει απομείνει.

Το CYBEX e - PRIAM είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης από 15 Σεπτεμβρίου 2019 

Περισσότερες πληροφορίες για την CYBEX

Επίσημο website της Cybex: https://cybex-online.com/el-gr

Instagram  : www.instagram.com/cybex_global/& www.instagram.com/cybex_fashion/

Facebook   : www.facebook.com/cybexGR/

#cybexglobal