Market News

DIOR Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ 999

DIOR Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ 999

DREAMSKIN CARE & PERFECT

Απέραντη τελειότητα

Το Dreamskin είναι μια πρωτοποριακή καλλυντική σύνθεση.

Το 2014, αυτή η ολοκληρωμένη αντιγηραντική περιποίηση για τέλειο δέρμα έφερε την επανάσταση στη γυναικεία ρουτίνα ομορφιάς και στην έννοια του ιδανικού δέρματος. Το 2016, ο Dior δημιούργησε την προηγμένη έκδοση αυτού του προϊόντος, ενός παγκόσμιου best-seller, για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Η τελειότητα είναι μια έννοια διαρκώς εξελισσόμενη.

Το 2019, η ιστορία συνεχίζεται και το Dreamskin αναπτύσσεται.

Με περισσότερες από 800 νέες δοκιμές στην σύνθεση από τη δημιουργία της πρώτης και με βάση τις τελευταίες επιστημονικές προόδους, ο Dior αποκαλύπτει την τρίτη γενιά του

Dreamskin Care & Perfect.

Μια πιο ενεργή από ποτέ, λεπτόρρευστη σύνθεση, ακόμα πιο άνετη, που ταυτόχρονα φροντίζει και βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος κάθε πρωί.

Με περισσότερα συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτή η 100% λειτουργική σύνθεση είναι 100% απαλή στο δέρμα.

Τα άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα (σε 7 και σε 28 ημέρες) είναι ορατά με γυμνό μάτι στο δέρμα.

DREAMSKIN CARE & PERFECT

Όλη η τελειότητα σε μια περιποίηση δέρματος

Διατηρήστε το νεανικό δέρμα μακροπρόθεσμα και ξετυλίξτε τη φυσική του ομορφιά, ενώ απολαμβάνετε μια στιγμή ευχαρίστησης. Χάρη στο Dreamskin Care & Perfect, του οποίου το νέο1 όνομα αναφέρεται ξεκάθαρα στην ανανέωση της σύνθεσης αυτού του best-seller, το όνειρο είναι πλέον πραγματικότητα.

1Στον Dior

Περισσότερα συστατικά περιποίησης βοηθούν στη μεταμόρφωση του δέρματός σας από μέσα προς τα έξω.

Η αποτελεσματικότητα της περιποίησης του Dreamskin στο δέρμα είναι αυξημένη και πιο φυσική:

Το 80% της σύνθεσης έχει εξελιχθεί.

Το 100% των ενεργών συστατικών του είναι απαλά στο δέρμα.

Το 100% της σύνθεσης είναι λειτουργικό.

Ημέρα με την ημέρα, η βιολογική δράση ενισχύει την τελειότητα της επιδερμίδας.

Το δέρμα φαίνεται υγιές, άνετο και φυσικά όμορφο.

Ενισχυμένη τεχνολογία για αυξημένη «άμεση τελειότητα»

Ο Dior έχει εμπλουτίσει την σύνθεσή του με ένα πατενταρισμένο σύμπλεγμα υπερ-μικρονισμένου μαργαριταριού (λάμψη), χρωστικές ουσίες (διόρθωση χρώματος) και μικρο-πούδρες (καμουφλάρισμα ατελειών).

Η συνέργεια μεταξύ αυτών των συστατικών επιτρέπει στην υγρή υφή να λειτουργεί ως οπτικό πέπλο.

Το δέρμα δείχνει γυμνό, φρέσκο και ταυτόχρονα ματ, φωτεινό και γεμάτο ζωή.

Κάτω από το μέικαπ, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Αυτό το άμεσο φίλτρο τελειοποιεί τη δράση της περιποίησης δέρματος εις βάθος.

Όλη η τελειότητα της φύσης σε μια σύνθεση 360 °

Το βούτυρο Shea Δυτικής Αφρικής (μια περιοχή γνωστή για την ανιχνευσιμότητα των συστατικών της) τρέφει και μαλακώνει το δέρμα. Σε βέλτιστες ποσότητες, είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα (συμπεριλαμβανομένου ελαϊκού οξέος ή ωμέγα 9) και σε βιταμίνες. Έχοντας συγγένεια με δερματικά λιπίδια, ενισχύει το δερματικό φράγμα και λειτουργεί ενισχυμένα όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Εκτός από τα οφέλη της περιποίησης δέρματος, δημιουργεί μια λεία, ενυδατωμένη βάση και μεγεθύνει τη δράση του οπτικού συμπλέγματος στην επιφάνεια.

Η καταπραϋντική, αντιοξειδωτική βιταμίνη Β3, που ονομάζεται επίσης PP ή Niacinamide, είναι γνωστή για τα πολυάριθμα οφέλη της. Βοηθά στην εξισορρόπηση των επιβλαβών επιπτώσεων των τοξινών για την ενίσχυση της ακτινοβολίας, εξουδετερώνει την ερυθρότητα με την καταπραϋντική δύναμή της και το κιτρίνισμα χάρη στη δράση αντιγλυκίνης και επιταχύνει επίσης την κυτταρική ανανέωση. Στην δερματολογία, αυτό το ενεργό συστατικό χρησιμοποιείται ευρέως για την επιτάχυνση της ανάκαμψης μετά από μια επιθετική θεραπεία.

Η θαλάσσια ζάχαρη1, που λαμβάνεται με διαδικασία ζύμωσης, στοχεύει στη δερματική χλωρίδα για να ενισχύσει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος και να την προστατεύσει.

Το γαλλικό αλπικό νερό, που χρησιμοποιείται στην σύνθεση, επαναφορτίζει το δέρμα με μέταλλα (ασβέστιο, πυρίτιο) και ενεργοποιεί την ενυδάτωση καθώς διεγείρει το 66% της έκφρασης της ακουαπορίνης 3 (υδάτινοι δίαυλοι υπεύθυνοι για την κυκλοφορία του νερού στο δέρμα).

Τέλος, η opilia, το τελειοποιητικό ενεργό συστατικό και η ενισχυμένη longoza, ένα αναγεννητικό ενεργό συστατικό, είναι παρόντα.

1 Πολυσακχαρίτης από πλαγκτόν.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Αμέσως, μετά από 7 ημέρες και μετά από 28 ημέρες

Χάρη σε ένα ολοκαίνουργιο1 πρωτόκολλο δοκιμών, που χρησιμοποιήθηκε από περίπου εκατό γυναίκες διαφορετικών ηλικιών σε διάφορες χώρες, κατορθώσαμε να αποδείξουμε ότι το νέο Dreamskin είναι ένα προϊόν υψηλής απόδοσης, που όχι μόνο θα παρέχει άμεση τελειότητα από την πρώτη εφαρμογή, αλλά μεταμορφώνει την ποιότητα του δέρματος μακροπρόθεσμα.

1 Στον Dior

Ο Dior χρησιμοποίησε τις πιο προηγμένες μεθόδους για να διερευνήσει τις ιδιότητες του δέρματος, όπως δερματικό υπερηχογράφο, Siascope, ακόμα και δερματικό σαρωτή για να αποδείξει ότι το Dreamskin, αναμφισβήτητα, είναι άμεσα αποτελεσματικό μετά από 7 ημέρες και μετά από 28 ημέρες.

«Η ιδέα της τελειότητας είναι αλληλένδετη με την υγεία και κατά συνέπεια με την έννοια της περιποίησης δέρματος. Το τεχνολογικό κατόρθωμα του νέου Dreamskin είναι ότι έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη σε ό,τι αφορά την περιποίηση δέρματος και μεταμορφώνει ουσιαστικά την ποιότητα του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά με γυμνό μάτι και βελτιώνονται ημέρα με την ημέρα, για φυσικά όμορφο δέρμα, που ακτινοβολεί υγεία και νεανικότητα».

Edouard Mauvais-Jarvis, Διευθυντής Επιστημονικής Επικοινωνίας του Dior

CARA DELEVINGNE

Η εικόνα της φυσικής τελειότητας

Για μια ολόκληρη γενιά ενσαρκώνει τη περίφημη ιδέα της φυσικής τελειότητας, της ακτινοβόλας ομορφιάς και της ζωηρής ενέργειας.

Η βρετανίδα, κορυφαίο μοντέλο, Cara Delevingne δανείζει το πρόσωπό της στην σειρά Dreamskin και αποτελεί την ιδανική ενσάρκωσή της!

Dreamskin Care & Perfect.