Market News

TRUSSARDI RIFLESSO BLUE VIBE

TRUSSARDI RIFLESSO BLUE VIBE ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΡΩΜΑ

ΤΟ PROJECT:  Ένα ταξίδι μέσα μας, εξερευνώντας το εγώ μας, το οποίο είναι συχνά ο μυστικός πυρήνας της προσωπικότητας μας: αυτή είναι η λογική του Riflesso Blue Vibe, ενός νέου ανδρικού αρώματος από τον οίκο Trussardi Parfums.
Μετά την επιτυχία του Riflesso, το οποίο κατέκτησε διεθνή βραβεία το 2018, ένα νέο κεφάλαιο γράφτηκε στο βιβλίο των αρωμάτων του οίκου Trussardi. Το Blue Vibe είναι για έναν άνδρα με διπλή ψυχή: ένας νέος manager την ημέρα, ενώ τη νύχτα είναι ένας μη αναμενόμενος καλλιτέχνης. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η δημιουργικότητα που λειτουργεί σαν ένα καταφύγιο μιας ψυχής ελεύθερης συμφιλιωμένη με την σκληρή καθημερινότητα. Γι 'αυτό το λόγο η βασική αρωματοποιός, Veronique Nyberg, δημιούργησε ένα οσφρητικό αποτέλεσμα με εκπληκτικά συστατικά όπως το αιθέριο έλαιο της Davana (ένα ιερό φυτό αφιερωμένο στον Shiva, τον άρχοντα του χρόνου) που αλλάζει σε κάθε δέρμα. Υπάρχουν επίσης νότες από Yuzu (ένα ανατολίτικο εσπεριδοειδές με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες), το Ρούμι (το λικέρ που ο Marco Polo ονόμασε «ζαχαρωμένο κρασί"), η Artemisia (η εκδοχή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του αψέντι) και το ιταλικό Δέρμα. Είναι μια αρωματική συγκέντρωση δημιουργικότητας, δυναμισμού, ενέργειας και εσωτερικής αναζήτησης

ΤΟ ΑΡΩΜΑ : Η Veronique Nyberg δημιούργησε μια οσφρητική πυραμίδα για το Riflesso Blue Vibe με βάση τις αντιθέσεις: ζεστό και κρύο, λογικό και συναισθηματικό, κομψό και ανατρεπτικό, γλυκό και πικρό. Ένα άρωμα ανατολίτικο και ξυλώδες που ξυπνά το μυστήριο της νύχτας με δυναμικές εντάσεις που θυμίζουν τη διάρκεια της μέρας. Οι νότες κορυφής χαρακτηρίζονται από το Ρούμι, τη Davana και το Yuzu, τα οποία είναι γλυκά αλλά και φρέσκα συστατικά. Στις νότες καρδιάς, επικρατεί το Γεράνι με μια δόση Φουντουκιού και Αρτεμίσιας.
Οι νότες βάσης (νότες ιταλικού δέρματος, ξύλου Amber και καπνού) συνδέουν ολόκληρο το άρωμα με την κληρονομιά του οίκου Trussardi και την ιταλική παράδοση στη χειροτεχνία.
ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ Ρούμι, Davana, Yuzu
ΝΟΤΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Γεράνι, Φουντούκι, Αρτεμίσια
ΝΟΤΕΣ ΒΑΣΗΣ Ιταλικό Δέρμα, Ξύλο Amber, Καπνός
ΟΣΦΡΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ : Ανατολίτικο, Ξυλώδες ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΟΣ : Veronique Nyberg

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ : Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Carlo Colombo, το μπουκάλι που χαρακτηρίζεται από ένα αμμοβολημένο μοτίβο είναι καλυμμένο με ραβδώσεις και είναι βαμμένο με σκούρο μπλε χρώμα. Κόντρα σε αυτό το βαθύ, κορεσμένο χρώμα, τα έντονα γράμματα σε αποχρώσεις πράσινου lime που βρίσκονται χαραγμένα μέσα στο ορθογώνιο πλαίσιο στο κέντρο του μπουκαλιού ξεχωρίζουν σαν να είναι τατουάζ. Το Trussardi είναι ανάγλυφο, ενώ το Riflesso Blue Vibe είναι επίπεδο και είναι τοποθετημένο σε δύο γραμμές. Το πολυτελές καπάκι zamak έχει εσωτερικό πράσινο lime κύλινδρο, ενώ το εξωτερικό του είναι αδιαφανές μαύρο, εκτός από τον κύκλο Surlyn που περιβάλλει το "T" της μάρκας. Το εικονικό, απτό αντικείμενο με το ειδικό εργονομικό σχήμα προκαλεί αμέσως τον κόσμο των αρρενωπών αξιών.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : Το φίνο παιχνίδι των αντιθέσεων μεταξύ των γραμμάτων και των ανάγλυφων στοιχείων συνεχίζεται στο μπλε κουτί με τις τρεις πλευρές του να έχουν αποχρώσεις πράσινου lime. Οι ραβδώσεις της φιάλης αναπαράγονται τέλεια στο μπροστινό μέρος του κουτιού, με το πλαίσιο χαραγμένο στο κέντρο για να τονίσει καλύτερα το όνομα και το εμπορικό σήμα του οίκου. Το πράσινο lime θυμίζει, όπως και το άρωμα, έναν κόσμο δημιουργικής αντίδρασης σε ότι αφορά την κομψή, σύγχρονη παράδοση

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ:  Ο φωτογράφος Boo George, ένας από τα πιο συναρπαστικά νέα ταλέντα στην φωτογραφία μόδας, κατάφερε να ενώσει δύο επίπεδα ερμηνείας σε μια φωτογραφία σπάνιας έντασης. Σε πρώτο πλάνο, ο Andre φοράει ένα λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα, τα μανίκια του είναι ανεβασμένα αποκαλύπτοντας τα αγαπημένα του τατουάζ. Δεν έχει αφήσει ακόμα πίσω τον εαυτό του νεαρού manager και πρόκειται να εισέλθει στον ρόλο του «επαναστατικού καλλιτέχνη». Στο βάθος, με μια σκόπιμη θαμπάδα που δημιουργεί ένα ονειρικό αποτέλεσμα, βλέπουμε το κορίτσι να τον περιμένει στο καλλιτεχνικό του στούντιο. Ο τίτλος είναι το λογότυπο Trussardi με το νέο σύμβολο του στυλιζαρισμένου λαγόσκυλου. Στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας βρίσκεται το μπουκάλι Riflesso Blue Vibe με το αδιαμφισβήτητο χρωματικό αποτέλεσμα του σκούρου μπλε και του πράσινου lime.