Market News

Νέα NIVEA Urban Skin Defence

Νέα NIVEA Urban Skin Defence Νέα NIVEA Urban Skin Defence: Ο πιο πιστός μας σύμμαχος για επιδερμίδα ζωντανή και καθαρή από τους ρύπους της πόλης

Η NIVEA παρουσιάζει τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου NIVEAUrbanSkinDefence, ιδανικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας και να την προστατεύει από τις «παγίδες» του σύγχρονου αστικού περιβάλλοντος.

Αγαπάς την σύγχρονη ζωή στην πόλη…Το περπάτημα στους δρόμους της, το βουητό της, η ενέργειά της και αυτή η συνεχής ζωντάνια σε γοήτευαν πάντα ακόμα και όταν στο τέλος της ημέρας είσαι εξουθενωμένη. Δουλειά, διασκέδαση, φίλοι και οι αγαπημένες σου δραστηριότητες,  όλα είναι στα πόδια σου για να ανταποκρίνονταιπλήρως στον σύγχρονο τρόπο ζωής σου. Ωστόσο, μέσα σε αυτό το αστικό περιβάλλον που ζεις και δραστηριοποιείσαι,έχεις να αντιμετωπίσειςκαθημερινά ολοένα και περισσότερους καλά κρυμμένους ατμοσφαιρικούς ρύπους που μπορούν να ερεθίσουν και να βλάψουν την επιδερμίδα σου.  Οι περιβαλλοντικοί ρύποι σε συνδυασμό με το άγχος και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα σου να φαίνεται θαμπή, χωρίς ζωντάνια και λάμψη ενώ τα σημάδια της κούρασης γίνονται πιο εμφανή από ποτέ.


Η NIVEAέρχεται να δώσει τη λύση και καινοτομεί για ακόμα μια φορά με τη νέα σειρά NIVEAUrbanSkinDefence, μια σειρά «προστατευτική ασπίδα»πουπροσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από τους ρύπους της πόλης και το οξειδωτικό στρες που προκαλούν σε βάθος χρόνου.

Με ισχυρά αντιοξειδωτικά,  βιολογικό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, υαλουρονικό οξύ και λευκό άργιλοη νέα σειρά επιδρά ευεργετικά στην επιδερμίδα κι «αιχμαλωτίζει» τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν το χρόνιο οξειδωτικό στρες. Η σειρά περιλαμβάνει την Κρέμα Ημέρας UrbanSkinDefence και τη μάσκα καθαρισμού 1 MinuteUrbanSkinDetox για ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας από τους επίμονους περιβαλλοντικούς ρύπους…Γιατί αγαπάμε την πόλη, αλλά όχι το καυσαέριο και το καθημερινό στρες που απλόχερα μας «χαρίζει»!
Νέα ολοκληρωμένη σειρά NIVEAUrbanSkinDefence για προστασία της επιδερμίδας από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και το οξειδωτικό στρες

Η προηγμένησύνθεσητηςURBANSKINDEFENCEDAYCREAMαποτελεί την ασπίδα της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πώς λειτουργεί; Τα μικροσκοπικά σωματίδια των ρύπων προσκολλώνται έντονα στην επιδερμίδα και με την πάροδο του χρόνου προκαλούν το οξειδωτικό στρες που επηρεάζει τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα της. Η αναζωογονητική κι ελαφριά σύνθεσή της με εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού και υαλουρονικόοξύ, αναπληρώνει την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ οι δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF20προφυλάσσουν από τις ακτίνες UVAκαι από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος.Επιπλέον, ηαντιφλεγμονώδης δράση του φυσικού αντιοξειδωτικού LicochalconeA, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που μπορεί να προκληθεί από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι υπολογιστές μας, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει την ισορροπία του pH της επιδερμίδας προσφέροντας48ωρη ενυδάτωση.


Ηαναζωογονητική1 MINUTEURBANSKINDETOXFACEMASKκαταφέρνει μόνο μέσα σε ένα λεπτό να «ελευθερώσει» και να καθαρίσει την επιδερμίδα μας από τους ενοχλητικούς κι επίμονους περιβαλλοντικούς ρύπους! Ο φυσικός λευκός άργιλος, γνωστός και ως kaolin, λειτουργεί σαν μαγνήτης, «φυλακίζοντας» τη λιπαρότητα, το σμήγμα, και τους ρύπους από την επιδερμίδα μας ενώ παράλληλα εμποδίζει την εμφάνιση κηλίδων κι επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και πάλι ελεύθερα. Η αντιμικροβιακή σύνθεση με εκχύλισμα μανόλιας σε συνδυασμό με το kaolinκαθαρίζουν ήπια κι αποτελεσματικά ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν ορατά την όψη της επιδερμίδας εμποδίζοντας μακροχρόνια τις ατέλειες που προκαλούνται από το σύγχρονο περιβάλλον των πόλεων. Η μάσκα 1 MINUTEURBANSKINDETOXFACEMASKείναι ιδανική για καθημερινή χρήση μειώνοντας σημαντικά τους επιβλαβείς παράγοντεςπου προκαλούν το οξειδωτικό στρες.

Η νέα σειρά της NIVEA Urban Skin Defence χαρίζει στην επιδερμίδα ό,τι ακριβώς χρειάζεται: προστασία κι ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα ενώ προσφέρει αποτοξίνωση από τους περιβαλλοντικούς ρύπους προσφέροντας βαθιά καθαριότητα κι αναζωογόνηση. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε τις βόλτες στην πόλη, χωρίς να ανησυχείτε για τίποτε άλλο! 


Παρακάτω ακολουθούν οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης των προϊόντων**:
NIVEAURBAN SKIN DEFENCE DAY CREAM: 6.49€
NIVEA1 MINUTE URBAN SKIN DETOX FACE MASK: 6.04 €
** Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της, δηλαδή των καταστημάτων λιανικής.