Market News

Η HMD Global γιορτάζει τον πρώτο χρόνο της ως αντιπρόσωπος των Nokia κινητών

Η HMD Global γιορτάζει τον πρώτο χρόνο της ως αντιπρόσωπος των Nokia κινητών Η HMDGlobal γιορτάζει τον πρώτο χρόνο της  ως αντιπρόσωπος των Nokia κινητών 
12 σημαντικές ανακοινώσεις σε μόνο 12 μήνες από τη HMD Global


Η HMDGlobal, η αντιπρόσωπος εταιρία τωνNokia κινητών, σήμερα γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια. Σε μόλις 12 μήνες, ηstart-upέχει κάνει 12 μεγάλες ανακοινώσεις,συμπεριλαμβάνοντας το λανσάρισμα έντεκα νέων συσκευών, και παγκόσμιες συμφωνίεςμε ηγέτες της βιομηχανίας,όπως ηZEISS. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, η αντιπρόσωπος εταιρία των Nokia κινητών καθοδηγείται και εμπνέεται  από τον ενθουσιασμόκαι την ταχύτητα με την οποία αυξάνεται ο αριθμός των fans της.


ΗHMDGlobal έχει ήδη λανσάρει το νέο της προϊοντικό χαρτοφυλάκιο με έξι Nokiasmartphones και πέντε featurephones σε περισσότερες από 80 αγορές και 170 χώρες, στήνοντας  ιστοσελίδες σε 48 γλώσσες, ενώ παράλληλα δημιουργεί σταθερές βάσεις για μελλοντική ανάπτυξη, με τη φιλοδοξία να είναι ουσιαστικά παγκόσμια από την πρώτη μέρα.


Γρήγορη ανάπτυξη και εξέλιξη


Η HMDGlobal μπήκε στο προσκήνιο πολύ δυναμικά, που χαρακτηρίστηκε από την επιστροφή του Nokia 3310 στο MobileWorldCongress 2017 και το λανσάρισμα τηςπρώτης παγκόσμιαςσειράςNokiasmartphones με Android. Το νέο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο κέρδισε πάνω από 20 βραβεία στην έκθεση και εξαντλήθηκε στις αγορές. Σήμερα, τα Nokia κινητά πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες, μέσω  45 τοπικών ιστοσελίδων σε 48 γλώσσες. Οι συσκευές είναι ήδη διαθέσιμες σε περισσότερες από 170 χώρες.


Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου έτους, η HMDGlobal έχει συνάψει σημαντικές στρατηγικές συμφωνίες με ηγέτες της βιομηχανίας, όπως η Nokia, η Google, η Foxconn και η ZEISS. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, η δέσμευση της εταιρείας σε αυτές τις εταιρικές σχέσεις είναι να προσδώσει νέες καινοτομικές λύσεις στους fans και να θέσει νέα πρότυπα για ό,τι μπορεί κανείς να περιμένει από ένα smartphone.


Συντριπτική ανταπόκριση από τους fans


Επιδεικνύοντας απίστευτο πάθος, αφοσίωση και ενθουσιασμό για το νέο χαρτοφυλάκιο, η ανταπόκριση από τους fans σε όλο τον κόσμο ήταν εξαιρετική. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν το livestreamτου λανσαρίσματος  του Nokia 3310, του Nokia 3, του Nokia 5 και του Nokia 6 στο MWC 2017. Διαδικτυακά, υπάρχουν πάνω από 200 εκατομμύρια προβολές βίντεο και 87 εκατομμύρια επισκέψεις στον ιστότοπο της εταιρίας κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Λαμβάνοντας υπόψη  την ισχυρή βάση των 2,2 εκατομμυρίων followers στο Facebook, αποδεικνύεται οι οπαδοί έχουν φωνή και ενδιαφέρονται πολύ.


ΟFlorian Seiche, CEO της HMD Global, δήλωσε:


"Μετά το καταπληκτικό έτος που πέρασε, θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τους fans μας για την απίστευτη ανταπόκριση. Η δέσμευσή τους, ο ενθουσιασμός και η αγάπη για τα νέα Nokia κινητά και αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε ήταν τα συστατικά που έκανανπραγματικότητα όλες αυτές τις  σημαντικέςανακοινώσεις. Αναδεικνύουν πραγματικά την αξία που υπάρχει στο  να προσεγγίζεις ανθρώπους, να φτιάχνεις κοινότητες και να ακούς τι θέλουν να δουν στα κινητά τους. Με την πρόοδο που έχουμε σημειώσει και την ανταπόκριση που λάβαμε, και  μιλάω εκ μέρους όλων μας όταν λέω ότι είμαι ενθουσιασμένος «βλέποντας» τι έρχεται το 2018 για εμάς και τους fans μας."


Προϊοντικές δεσμεύσεις και επιτεύγματα


Με μια ολοκληρωμένη και διαφοροποιημένηγκάμα προϊόντων που λανσαρίστηκε σε ένα χρόνο, η HMDGlobal έχει διατηρήσει τη δέσμευσή της να προσφέρει pureAndroid σε όλα τα smartphones της. Πιστή στη διάσημη κληρονομιά του σχεδιασμού των Nokia κινητών, κάθε συσκευή είναι κατασκευασμένη με βάση τρεις κατευθυντήριες αρχές - τεχνολογία με συγκεκριμένο σκοπό, ανθρώπινος σχεδιασμός και pure, ασφαλές και up-to-dateAndroid.


Η αντιπρόσωπος εταιρία των Nokia κινητών είναι επίσης ενθουσιασμένη που τώρα φέρνει το AndroidOreoΤΜ στα προϊόντα της. Ξεκινώντας από το Nokia 8, το update ξεκινά σήμερα σε fans σε ακόμα περισσότερες χώρες, αναδεικνύοντας την πίστη στοpureAndroid, με λειτουργίες όπως το AndroidInstantApps και τα BackgroundLimits.


ΟJuho Sarvikas, Chief Product Officer της HMD Global, είπε:


"Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με πολλές προσδοκίες από τους fans και βαριά ευθύνη βάσει της κληρονομιάς που άφησαν ταNokia κινητά. Πιστοί στις σκανδιναβικές μας ρίζες, σχεδιάσαμε όμορφες συσκευές που συνάδουν με την ποιότητα κατασκευής που περιμένει κανείς από την κληρονομιά των Nokia κινητών. Δε διστάσαμε να ενσωματώσουμε την τελευταία τεχνολογία στις συσκευές μας για να βελτιώσουμε τις real-life εμπειρίες σας. Ταυτόχρονα, παρέχουμε καινοτόμες προτάσεις, όπως η εμπειρία Dual-Sight στο Nokia 8 και η εκπληκτική διάρκεια ζωής 2 ημερών της μπαταρίας στο Nokia 2.


"Το πρώτο μας smartphone, το Nokia 6, εξαντλήθηκε στην Κίνα σε μόλις 23 δευτερόλεπτα. Πιο πρόσφατα, τα Nokia 8 και Nokia 2 αναγνωρίστηκαν και τα δύο ως συσκευές που παρέχουν πραγματικά κορυφαία ποιότητα σε επίπεδο ναυαρχίδας σε προσιτές τιμές. Τα reviews και τα βραβεία έχουν ουσιαστικά μιλήσει για τις συσκευές μας και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ενθουσιώδη υποστήριξη των fans μας."


ΟPekka Rantala, Executive Vice Presidentκαι Chief Marketing Officer της HMD Global, είπε: 


"Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση  σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας διαμορφώνονται και επαναπροσδιορίζονται βάσει όσωνζητούν οι fans μας, γι'αυτό είναι πραγματικά ευχάριστο όταν τους βλέπουμε να ανταποκρίνονται τόσο θετικά. Το feedback και η αφοσίωση που λαμβάνουμε τους τελευταίους 12 μήνες μας έχουν εμπνεύσει πολύ για αυτά που πρόκειται να έρθουν. Συνολικά, ήταν ένα συναρπαστικό πρώτο έτος και ήδη κοιτάμε μπροστά σε ό,τι θα φέρουν οι επόμενοι 12 μήνες στα καταστήματα για μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ακόμα καλύτεροι."