Market News

Η Emirates και η fly dubai ανακοινώνουν τα πρώτα δρομολόγια κοινού κωδικού

Η Emirates και η fly dubai ανακοινώνουν τα πρώτα δρομολόγια  κοινού κωδικού Ανακαλύπτουμε τον κόσμο. Μαζί.

Με την έναρξη της συνεργασίας, η Emirates θα έχει κοινούς κωδικούς σε 29 δρομολόγια που θα εκτελούνται από τηflydubai
Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους από τις 3 Οκτωβρίου για πτήσεις που θα πραγματοποιούνται  από τις 29 Οκτωβρίου και μετά
Φτάστε σε ακόμη περισσότερους προορισμούς εύκολα, συχνά, γρήγορα 
Μετάτηνέναρξητηςσυνεργασίαςτους, ηEmirates και ηflydubaiανακοίνωσανσήμεραότιηEmirates θα επεκτείνει το δίκτυό της, εντάσσοντας σε αυτό 29 προορισμούς τηςflydubaiσε τρεις ηπείρους.
Τονέοδίκτυοπουπροκύπτειαπόαυτήτησυνεργασία, μέσωτουσυστήματοςκοινώνκωδικών, θαπροσφέρειστουςεπιβάτεςμεγαλύτερησυχνότητακαιευκολότερη πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους προορισμούς ανά τον κόσμο, με το πλεονέκτημα της απευθείας μεταφοράς των αποσκευών στον τελικό προορισμό. Οιεπιβάτεςμπορούννακάνουνκράτησηαπότις 3 Οκτωβρίουμέσωτουemirates.com, μέσωτωνκέντρων εξυπηρέτησης της Emiratesή των ταξιδιωτικών πρακτορείων, με τα δρομολόγια να ξεκινούν από τις 29 Οκτώβριου 2017.
ΟΣεΐχηςAhmedbinSaeedAlMaktoum, ΠρόεδροςκαιΔιευθύνωνΣύμβουλοςτουEmiratesGroupκαιΠρόεδροςτηςflydubai, δήλωσε: “Είναιένασπουδαίοπρώτοβήμαώστεναμπορέσουμεναπροσφέρουμεακόμηπερισσότεραοφέληαυτήςτηςσυνεργασίαςστουςεπιβάτες, οιοποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η κάθε εταιρία, καθώς και μεγαλύτερη γκάμα επιλογών και ευελιξία, όταν θα ταξιδεύουν μέσω Ντουμπάι. Αυτήείναιμόνοηαρχήενώ, καθώςδιευρύνουμετοδίκτυοσυνεργασίαςμας, τουςεπόμενουςμήνεςθαπροσφέρουμεστουςεπιβάτεςακόμηπερισσότερεςευκαιρίες να ανακαλύψουν τον κόσμο.”
Σεόλητηδιάρκειακάθεταξιδιού, ηEmiratesκαιηflydubaiθαπροσφέρουνστουςταξιδιώτες μια εμπειρία που θα αντικατοπτρίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και των δύο εταιριών.Ότανηκράτησηθαγίνεταιμεκοινόκωδικό, οιεπιβάτεςτηςEmiratesθαλαμβάνουνδωρεάνγεύματα, καθώςκαιτο επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emiratesσε πτήσεις που πραγματοποιούνται από τη flydubaiτόσο στην Business, όσο και στην Οικονομική Θέση.
ΣτοαεροδρόμιοτουΝτουμπάι, τοσημείοσύνδεσηςτωνπτήσεων, ηεμπειρίατηςμετεπιβίβασηςγίνεταιπιοευχάριστη, ενώμετηνέασυνεργασίαοιεπιβάτεςμπορούν να επωφεληθούν από το μειωμένο ελάχιστο χρόνο σύνδεσης κατά 120 λεπτά μεταξύ της βάσης της Emirates στο Terminal 3 και της flydubai στο Terminal 2.
Ησημερινήανακοίνωσηείναιηπρώτηφάσημιαςευρείαςσυμφωνίαςηοποίαστομέλλονπρόκειταιναεντάξειεπιπλέονσυνδέσειςμεταξύπόλεων, καθώςη συμφωνία κοινώνκωδικώνολοένα διευρύνεται και τα δίκτυα και των δύο εταιριών βελτιστοποιούνται. 
Ακόμη περισσότερα οφέλη για τακτικούς επιβάτες
Στηνπρώτηφάσητηςσυνεργασίας, ταμέλητηςEmiratesSkywardsμπορούννακερδίσουνμίλιαSkywardsκαιSkywardsTierσε πτήσεις κοινών κωδικών μέσω του υπάρχοντος προγράμματος Skywardsmileage. 
Εκτόςαπότοεπιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates, ταSkywardsPremiumμέλημπορούνακόμηναεπωφεληθούνμεεπιπλέον20 κιλά(Platinumμέλη), 16 κιλά (Goldμέλη) και 12 κιλάαποσκευών (Silverμέλη) σε πτήσεις κοινών κωδικών που θα πραγματοποιούνται από flydubai.
ΤαSilver, Gold καιPlatinumμέλητηςSkywardsπουθαταξιδέψουνσεπτήσειςκοινώνκωδικώνθαέχουνπρόσβαση στα BusinessCheck-incounters της flydubai και θα λαμβάνουν ετικέτα προτεραιότητας αποσκευών.
Περισσότεραοφέληγιαμέλη των προγραμμάτωντακτικώνεπιβατώντωνδύοεταιριώνπρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα. 
Οιπροορισμοί των πτήσεων κοινών κωδικών της συνεργασίαςEmiratesκαι flydubai είναι οι παρακάτω:
Ασμάρα (Ερυθραία) 
Βελιγράδι (Serbia) 
Κίεβο (Ουκρανία) 
Τζούμπα (Νότιο Σουδάν) 
Κρασνοντάρ(Ρωσία) 
Σαμάρα (Ρωσία)
Καζάν (Ρωσία) 
ΜινεράλνιεΒόντι (Ρωσία)
Οδησσός (Ουκρανία) 
Πράγα (Τσεχία) 
Ροστόφ επί του Ντον (Ρωσία)
Σαράγεβο (Βοσνία & Ερζεγοβίνη) 
Σκόπια (ΠΓΔΜ) 
Σόφια (Βουλγαρία) 
Τιφλίδα (Γεωργία) 
Κουβέιτ (Κουβέιτ) 
Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) 
Λάκναου(Ινδία) 
Αβάζ(Ιράν) 
Μπαντάρ Αμπάς (Ιράν) 
Ισφαχάν(Ιράν) 
Λαρ(Ιράν) 
Σιράζ(Ιράν) 
Νατζάφ(Ιράκ) 
Μπισκέκ(Κιργισία) 
Μουσκάτ(Oman) 
Σαλάλα(Oman) 
Γεκατερίνμπουργκ(Ρωσία) 
Βουκουρέστι (Ρουμανία) 


Σχετικά με την Emirates
ΗEmiratesξεκίνησετηλειτουργίατηςτο 1985 διαθέτοντας μόνο δύο αεροσκάφη. Σήμερα, διαθέτειέναναπότουςμεγαλύτερουςστόλουςτουκόσμου, αποτελούμενοαποκλειστικάαπόAirbusA380καιBoeing 777, προσφέροντας στους επιβάτες τις ανέσεις των υπερσύγχρονων, κορυφαίων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου. 
ΗEmiratesεμπνέειτουςταξιδιώτεςσεόλοτονκόσμομετοδιαρκώςαναπτυσσόμενοδίκτυότης, τοπρωτοπόροσύστημαψυχαγωγίαςπουδιαθέτει, την μοναδική κουζίνα που αντλεί την έμπνευσή της απότις γεύσεις του κόσμου και κορυφαίες υπηρεσίες. 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το www.emirates.com.
*Ισχύουνόροι& προϋποθέσεις


Σχετικά με την flydubai
Έχοντας ως βάση το Ντουμπάι, η flydubai έχει ως αποστολή να «καταργήσει» τα σύνορα για τους ταξιδιώτες, ενισχύοντας τη συνδεσιμότητα ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες, κατά μήκος του διεθνώς επεκτεινόμενου δικτύου της. Από το 2009, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία της, η flydubai:
Έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο περισσότερων από 90 προορισμών σε 44 χώρες.
Εισήγαγε 63 νέα δρομολόγια προς προορισμούς οι οποίοι προηγουμένως δεν συνδέονταν απευθείας με το Ντουμπάι ή δεν εξυπηρετούνταν από κάποιον εθνικό μεταφορέα των ΗΑΕ με βάση το Ντουμπάι. 
Λειτουργεί ένα στόλο 58 αεροσκαφών Boeing 737-800 νέας γενιάς και θα παραλάβει περισσότερα από 100 νέα αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2023. 
Τέλος, η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία της flydubai ως μιας νέας αεροπορικής εταιρίας έχει ενισχύσει την οικονομική ανάπτυξη του Ντουμπάι, σε συμφωνία με το όραμα της κυβέρνησης του Ντουμπάι, δημιουργώντας τουριστικές και εμπορικές ροές σε προηγουμένως αναξιοποίητες αγορές. 
Για τα τελευταία νέα της flydubai, μπορείτε να επισκεφθείτε το news.flydubai.com.