Θριαμβευτική παρουσία για την Team Garmin Greece στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Βελιγράδι!

Team Garmin Greece

"Θραύση" έκανε η ελληνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Βελιγράδι, όπου έφτασε στην κατάκτηση 17 μεταλλίων και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη 2η θέση στον πίνακα μεταλλίων, με τους πρωταθλητές της Team Garmin Greece να σαρώνουν κατακτώντας 8 από αυτά.

Team Garmin Greece

Ο απολογισμός περιλαμβάνει 3 μετάλλια από τον Απόστολο Χρήστου και συγκεκριμένα 2 χρυσά στα 50μ και 100μ ύπτιο κερδίζοντας με τις εξαιρετικές του επιδόσεις τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης και 1 χάλκινο στη σκυταλοδρομία των 4Χ100μ ελεύθερο, 3 μετάλλια από τον Δημήτρη Μάρκο με 2 ασημένια στα 800μ και 400μ ελεύθερο και 1 χάλκινο στη σκυταλοδρομία των 4Χ200 ελεύθερο και 2 από τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη με ένα ασημένιο στα 100μ ύπτιο και 1 ένα ακόμη χάλκινο στα 50μ του ίδιου αθλήματος.

Team Garmin Greece

Οι πρωταθλητές επιστρέφοντας στην Ελλάδα και με το προπονητικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για την προετοιμασία τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/07/2024