Τα "Cobra" Under Armour παπούτσια του Γιαννούλη Λαρεντζάκη σε συνεργασία με τον Same84

Γιαννούλης Λαρεντζάκης Under Armour

Την Πέμπτη (23/5), ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αθλητής της Under Armour και παίχτης του Ολυμπιακού, χτύπησε ξανά σαν ‘’cobra’’!

Αυτή τη φορά όχι με τις αθλητικές του ικανότητες, αλλά με τα μοναδικά customized παπούτσια που δημιούργησε, αποκλειστικά για τον Lary, ο street artist Same84 ενόψει του Final Four της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο.

Το collaboration στήθηκε με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του Γιαννούλη και της ομάδας του, με την πρόκριση στο FINAL FOUR του Βερολίνου. Το παπούτσι έκανε "πρεμιέρα" την Πέμπτη 23 Μαΐου, όταν ο παίχτης το φόρεσε στο media day του F4, και η "είδηση" έγινε ήδη viral στα sites και στα social. To παπούτσι ανέβηκε επίσης και στα κανάλια του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Εγκαινιάζεται το SNF Global Pediatric Cancer Program στο νοσοκομείο Memorial Sloan Kettering Cancer Center των ΗΠΑ

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ) του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και αποσκοπεί στη διεύρυνση της πρόσβασης σε ποιοτική περίθαλψη και στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

Για πρώτη φορά η HEIDI KLEIN στην Ελλάδα, σε έναν ιδιαίτερο POP-UP χώρο στη Μύκονο!

Το απόλυτο βρετανικό καλοκαιρινό brand ανοίγει τις πόρτες του στην καρδιά της Μυκόνου μέσα από την συνεργασία του με το POP-UP Mykonos!

Πολλαπλές βραβεύσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα World Quality Awards 2024

Τα 9 Gold και 5 Silver Βραβεία που απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδεικνύουν την πλούσια ποικιλία και την ποιότητα των εκλεκτών προϊόντων από όλη τη χώρα που προσφέρει στους πελάτες της.