Με τη ΓΙΩΤΗΣ "Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό" και στηρίζουμε τo "Μαζί για το Παιδί"

ΓΙΩΤΗΣ

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, με τη νέα της πρωτοβουλία "Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό", προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει σε μία δράση που συνδυάζει την αγάπη για τη ζαχαροπλαστική και την τέχνη, με την κοινωνική προσφορά.  

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψησίματος (World Baking Day), μας καλεί να "ζαχαροπλάσουμε" το αγαπημένο μας γλυκό και να συμμετέχουμε στη δημιουργία του πιο γλυκού κολάζ για να στηρίξουμε το  "Μαζί για το Παιδί". Για κάθε μία συμμετοχή, η ΓΙΩΤΗΣ θα προσφέρει ένα προϊόν της για την κάλυψη αναγκών σίτισης παιδιών που στηρίζει το "Μαζί για το Παιδί".  

Τα βήματα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό "Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό", είναι απλά: 

  • "Ζαχαροπλάθουμε" το αγαπημένο μας γλυκό με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ
  • Φωτογραφίζουμε το γλυκό μας και ανεβάζουμε τη φωτογραφία του στο
  • www.jotis-zacharoplathoume.gr, από 20/5 έως 02/6/2024.

Όλες οι φωτογραφίες που θα ανέβουν στο  www.jotis-zacharoplathoume.gr θα μεταμορφωθούν στο πιο "γλυκό κολάζ" με τη δημιουργική επιμέλεια του visual designer Xάρη Τσέβη. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παίρνουν μέρος σε κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια επώνυμη κουζινομηχανή και 20 πακέτα απολαυστικών προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ με το "γλυκό κίνημα" "Ζαχαροπλάθουμε" μεταδίδει την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική και μας εμπνέει με πρωτότυπες συνταγές και tips! "Ζαχαροπλάθουμε" σημαίνει φτιάχνουμε υπέροχα σπιτικά γλυκά με αγάπη και τα μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, συμμάχους για σίγουρη επιτυχία σε κάθε γλυκιά δημιουργία.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό "Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό" και τους Όρους Συμμετοχής, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Εγκαινιάζεται το SNF Global Pediatric Cancer Program στο νοσοκομείο Memorial Sloan Kettering Cancer Center των ΗΠΑ

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ) του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και αποσκοπεί στη διεύρυνση της πρόσβασης σε ποιοτική περίθαλψη και στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2024

Για πρώτη φορά η HEIDI KLEIN στην Ελλάδα, σε έναν ιδιαίτερο POP-UP χώρο στη Μύκονο!

Το απόλυτο βρετανικό καλοκαιρινό brand ανοίγει τις πόρτες του στην καρδιά της Μυκόνου μέσα από την συνεργασία του με το POP-UP Mykonos!

Πολλαπλές βραβεύσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα World Quality Awards 2024

Τα 9 Gold και 5 Silver Βραβεία που απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδεικνύουν την πλούσια ποικιλία και την ποιότητα των εκλεκτών προϊόντων από όλη τη χώρα που προσφέρει στους πελάτες της.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις προβολής και προώθησης τουριστικών προορισμών της Τουρκίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Στόχος η ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων της ελληνικής ταξιδιωτικής αγοράς με τους Τούρκους ομολόγους τους.

Ben & Jerry's: Μια γιγάντια γευστική φρενίτιδα έρχεται στο Ελληνικό

Δωρεάν παγωτό για όλες & όλους και ένα γιγάντιο Cookie Dough Pint.