Τα Οινοποιεία Μπουτάρη συμμετέχουν στην έκθεση "Οινόραμα 2024"

Οινόραμα 2024

Τα Οινοποιεία Μπουτάρη συμμετέχουν στην έκθεση "ΟΙΝΟΡΑΜΑ", που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2024.

Το Οινόραμα είναι η μεγαλύτερη έκθεση κρασιών στην Ελλάδα και φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας. Η ετήσια έκθεση προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να γευτούν εξαιρετικές ελληνικές ποικιλίες αλλά και να ανακαλύψουν οινικούς θησαυρούς της ελληνικής γης.

Η Boutari Winery δηλώνει παρούσα στο οινικό αυτό ταξίδι που πραγματοποιείται στην καρδιά της Πρωτεύουσας και παρουσιάζεται στη θέση Μπλε Αίθουσα στο stand Νο 10 & 11.

Η πλήρης ποικιλία των κρασιών με την υπογραφή BOUTARI θα προβάλλονται στην έκθεση προσφέροντας στο οινόφιλο κοινό τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με τη γεύση στους αμπελώνες της Νάουσας, Πελοποννήσου, Κρήτης και Σαντορίνης. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν επίσης να απολαύσουν ελληνικές ποικιλίες σε επίσημη πρώτη με τα νέα ακυκλοφόρητα κρασιά της Οινοποιίας BOUTARI, όπως τα μονοποικιλιακά Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Βιδιανό καθώς και το Κόκκινο Γράμμα.

Η προσθήκη των νέων ετικετών στο portfolio της οινοποιίας μαζί με την υπάρχουσα γκάμα κρασιών των Οινοποιείων BOUTARI δίνουν στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να αφεθούν σε μια διαφορετική οινική εμπειρία αρωμάτων που αναδεικνύουν την ποιότητα και την ποικιλομορφία στην παραγωγή του ελληνικού κρασιού και που μόνο τα Οινοποιεία Μπουτάρη προσφέρουν με συνέπεια στον Έλληνα καταναλωτή για 145 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το φετινό θέμα του MONIN Cup 2024 είναι το "Low is More."

Αν είσαι φιλόδοξος επαγγελματίας bartender κάτω των 27 ετών αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσένα!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

Ανηφορίζοντας στους αμπελώνες των "Αρχέγονων Εδαφών" της Σάμου

Ιδιαίτερο το γεωφυσικό ανάγλυφο της Σάμου με τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, επιβλητικούς ορεινούς όγκους, χωριά-αετοφωλιές και κατοίκους εργατικούς που αγαπούν την καλλιέργεια του μοσχάτου, σε πατρογονικές πεζούλες ξερολιθιάς. Ελάτε μαζί μας, να ανηφορίσουμε στους αμπελώνες των "Αρχέγονων Εδαφών" του Συνεταιρισμού της Σάμου, ένα κρασί που μένει αξέχαστο!

Η Garnier γιορτάζει την Ημέρα της Γης καθαρίζοντας την παραλία Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο

Πάρε κι εσύ μέρος στον καθαρισμό την Κυριακή 21 Απριλίου στις 9π.μ.

10 years Spetsathlon

10 χρόνια γεμάτα μοναδικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις!