Η Fanta σε προσκαλεί να ζήσεις τη φάση του καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου!

Η Fanta, μεγάλος χορηγός του φετινού καρναβαλιού του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, προσκαλεί τους fans της να πάρουν μέρος στην πιο πολύχρωμη και απολαυστική καρναβαλική παρέλαση της πόλης.

Fanta

Αυτές τις Απόκριες, η Fanta, μεγάλος χορηγός του καρναβαλιού του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, σε προσκαλεί να πάρεις μέρος στη μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση της πόλης! Μουσική, χορός, διασκέδαση, παιχνίδια και μοναδικά δώρα, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά του φετινού καρναβαλιού, που δε θα θέλεις να χάσεις με τίποτα!

Η αγαπημένη μας Fanta, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια περίοδο τόσο πολύχρωμη και διασκεδαστική, όσο αυτή του Καρναβαλιού. Έτσι φέτος, το αγαπημένο μας brand, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μασκάρεμα, καθώς ντύνεται με ελληνικό "Φ", αποκλειστικά για το ελληνικό του κοινό και ετοιμάζει το πιο ΦΑΝΤΑστικό καρναβάλι, γεμάτο κέφι και εκπλήξεις!

Αν δεν έχεις διαλέξει ακόμα το δικό σου κοστούμι, η Fanta έχει ετοιμάσει το δικό της άρμα, τη δική της καρναβαλική ομάδα και την Κυριακή 10 Μαρτίου θα βρεθεί στο μεγαλύτερο Καρναβάλι της Αθήνας, στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, μπαίνοντας στο @fantagreece στο Instagram και κάνοντας comment κάτω από το σχετικό post για να διεκδικήσεις την πιο ΦΑΝΤΑστική συμμετοχή στο φετινό Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, με την ομάδα της Fanta.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ! Η Fanta ξεκλειδώνει το φετινό καρναβάλι με ένα διαδραστικό παιχνίδι μέσα από το Coca-Cola App για απίστευτη διασκέδαση και όχι μόνο! Κατέβασε το Coca-Cola App, παίξε με τα παιχνίδια που θα βρεις στην εφαρμογή, συγκέντρωσε Gems και χρησιμοποίησέ τα για να πάρεις μέρος σε πολλές κληρώσεις για ΦΑΝΤΑστικά δώρα!

Τι περιμένεις λοιπόν; Ετοιμάσου για το καλύτερο μασκάρεμα! Ραντεβού στο άρμα της Fanta, στο Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για το πιο ξέφρενο και διασκεδαστικό Καρναβάλι που έζησες ποτέ!

Διαβάστε ακόμα