Brown Mag: Το νέο περιοδικό του Ομίλου Βrown Hotels

Brown Mag

H Brown Hotels και το Athens Insider συνεργάζονται για τη δημιουργία του Brown Mag, ένα μοναδικό περιοδικό αφιερωμένο στo ταξίδι και στην lifestyle φιλοξενία των Βrown Hotels στην Ελλάδα και το Ισραήλ.

Η Brown Hotels, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έκδοση του πρώτου τεύχους Brown Mag, ένα διαφορετικό περιοδικό που αναδεικνύει τον εκλεκτό χαρακτήρα της Αθήνας. Μια ξεχωριστή έκδοση, αποτέλεσμα μιας δυναμικής συνεργασίας με τη δημιουργική ομάδα του Athens Insider που αναμένεται να ''παρασύρει'' τους αναγνώστες με το συναρπαστικό της περιεχόμενο και τη σύγχρονη φωνή της στον κόσμο της Βrown και στις γνωστές αλλά και άγνωστες πλευρές της πόλης.

Το Brown Mag διαθέτει ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο, αντικατοπτρίζοντας τον μοναδικό χαρακτήρα των ξενοδοχείων της Brown στην Αθήνα και στις κοντινές σε αυτήν περιοχές. Το περιοδικό έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη επιμέλεια με σκοπό να παρέχει στους αναγνώστες και στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της Αθήνας, μια μοναδική εμπειρία, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και συμβουλών για το ταξίδι τους.

Με πλούσιο περιεχόμενο σε αφιερώματα και editorials το Brown Mag καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων,όπως:
- Οι κρυμμένοι θησαυροί της Αθήνας και των γειτονικών προορισμών.
- Εκδηλώσεις στην καρδιά της πόλης που σχετίζονται με την τέχνη και αναδεικνύουν τον δυναμικό πολιτιστικό χαρακτήρα της Αθήνας.
- Αφιερώματα γαστρονομίας που εξερευνούν την hot και συνεχώς εξελισσόμενη αθηναϊκή γευστική σκηνή.  
- Οδηγός και συμβουλές για τη νυχτερινή ζωή, το shopping, την αστική αρχιτεκτονική και το design.
- Πρακτικές συμβουλές και μυστικά που βοηθούν τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαμονή τους σε αυτούς τους υπέροχους προορισμούς.

"Το Brown Mag δεν είναι απλά ένα περιοδικό, είναι ένα ταξίδι μέσα από τα ξενοδοχεία μας και μια πλατφόρμα για να μοιραστούμε τις ιστορίες και τις εμπειρίες μας παράλληλα με τις ιστορίες της πόλης στην οποία δραστηροποιούμαστε και προσκαλούμε και εσάς να γίνεται μέρος του", δήλωσε ο Leon Avigad ιδρυτής των Brown Hotels. "Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Athens Insider για να φέρουμε στη ζωή αυτήν την έκδοση, προσφέροντας στους επισκέπτες μας και στους αναγνώστες μας έναν προσεκτικά επιμελημένο οδηγό προς τις καλύτερες εμπειρίες στην Αθήνα."

Δημιουργημένο από την ταλαντούχα ομάδα του Athens Insider, το Brown Mag υπόσχεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, παρέχοντας στους αναγνώστες συναρπαστικές ιστορίες που δίνουν ζωή σε κάθε προορισμό. Είτε σχεδιάζετε μια επίσκεψη, είτε απλώς επιθυμείτε να εισβάλετε στον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής της αθηναϊκής πρωτεύουσας, το Brown Mag είναι ο απόλυτος οδηγός.

Το Brown Mag θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ξενοδοχεία της Brown Hotels, εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες και οι αναγνώστες θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτήν την εξαιρετική έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την OUTSTAND COMMUNICATIONS, Κα. Ερμίσα Γκοτζάι, e.goxhaj@outstand.gr  | 2108089389

Ξεφυλλίστε το εδώ: Brown Mag Greece

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Μόδα και μουσική ενώνονται στην νέα καμπάνια TOMMY HILFIGER FALL 2023

H νέα καμπάνια περιλαμβάνει ένα καστ πολλών γενεών από πέντε αυτοδημιούργητες εμβληματικές αμερικανικές οικογένειες με επικεφαλής τους Quincy Jones, SZA, Paloma Elsesser, Amber Valletta και Devon και Steve Aoki.

Η εμπορική συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι το επόμενο βήμα της μπύρας ΝΗΣΟΣ

Αποκλειστική διανομή πανελλαδικά και διεθνώς για όλες τις μπύρες ΝΗΣΟΣ, με μικρή συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της τηνιακής μικροζυθοποιίας.

Το Ούζο Πλωμαρίου συνεχίζει το πρόγραμμα διατήρησης και ανάδειξης των παραδοσιακών ξύλινων καϊκιών μας

Συνέχιση δράσεων που συμβάλουν στη διατήρηση της παράδοσης και της ναυτοσύνης μας.